Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem adja ide a lakcímkár...

Anyám nem adja ide a lakcímkártyám, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Még ünnepek előtt jóval elhagytam, de azóta van új, postai úton otthonra kértem, így anyu vette át. Az van, hogy nem hajlandó odaadni "csak úgy", mert "majd megint elhagyom, jó helyen van az nála, úgysincs rá sűrűn szükség".

Ünnepek alatt nem izéltem ezen, mondom jól van, úgyis itthon vagyok, kit érdekel, de pár napon belül cuccolok vissza az egyetem városába. Mondtam, hogy adja vissza, de nem hajlandó, azzal jön, hogy ha majd kell valami papír kitöltéséhez, akkor elküldi az adatot róla, ha meg fizikailag kell, akkor majd hazamegyek érte.

Viszont nekem rendszeresen kéne, fizikailag, de arról nem szeretném, ha tudna. Szerintem nem is lényeg, mert az én iratom, de hiába, ha nem adja oda...

jan. 3. 11:40
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
47%

Plazma adás, vagy miért kell annyira rendszeresen??

Ott volt az, hogy lakcímkártyáért adtak kulcsot a szekrényhez. Ha ez a helyzet, szerintem ugyan úgy megteszi nekik a személyi, jogsi vagy akármi más.

A lakcímkártyát meg fotózd le, hogy legyen meg.

Mély tisztelettel, de ha anyud ekkora kretén, nem tudsz vele mit beszélni. Nem fogja megérteni, hogy fog kelleni az iratod és nem tudsz haza szaladni 2 perc alatt, ha valamihez tényleg kellene, hogy fizikailag is nálad legyen.

jan. 3. 12:40
 12/51 anonim ***** válasza:
88%
Menj haza egyik nap azzal, hogy rutin igazoltattak a rendőrök, és szóbeli figyelmeztetést kaptál, mert hiányzott az iratod.
jan. 3. 12:45
 13/51 anonim ***** válasza:
67%
De miért kellene mindenfélét kamuzni? Az az ő irata, az anyjának még a levelét sem lett volna joga felbontani. Én kihívnám a rendőröket, ők majd helyreteszik a kedves mamát.
jan. 3. 13:03
 14/51 anonim ***** válasza:
91%
Nem irányítás mániás kicsit anyád? Mintha kontroll alatt akarna tartani...
jan. 3. 13:13
 15/51 anonim ***** válasza:
91%

Mond neki hogy az egyetemen valami vizsga miatt, vagy valami más indokkal nálad kell hogy legyen, mert le kell fénymásolniuk az adott helyen.

Akkor csak odaadja.

jan. 3. 13:15
 16/51 anonim ***** válasza:
17%

Mióta postáznak lakcímkártyát?

A helyszínen megcsinálják.

De tényleg nem kell hazudni.

Anya az az enyém!

Rendőrt azért nem hívnék😅

jan. 3. 14:13
 17/51 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem adja, hát nem adja. Nem éri meg ezért cirkuszolni vele, mert csak felbőszíted, és utána pakolhatsz. Nekem gyanús, hogy nem így is az van-e, hogy tervben van az elköltöztetésed, s azért nem adja, de ez csak egy tipp.

Én a helyedben nem bőszíteném őt tovább, mert lehet szájkaratézni, de hideg van még mostanában az utcán.

jan. 3. 14:18
 18/51 anonim ***** válasza:
70%
Kérd el hogy legalább lefotózhasd hogy meglegyen. Aztán ne add vissza 🤷‍♀️
jan. 3. 14:26
 19/51 anonim ***** válasza:
82%

Én simán azt mondanám, hogy a diákigazolvánnyal csak így vehetem igénybe az utazási kedvezményt.

Egyébként meg nagykorú vagy, nincs joga magánál tartani. Akár fel is jelenthetnéd, mert ez valóban bűncselekmény, bár ez sok jóra nem vezetne.

jan. 3. 14:50
 20/51 anonim ***** válasza:
18%

Már így is kifelé áll a rúdja otthonról, melyikőtök fogja befogadni, ha a sok okos rendőrös meg bőszítős, hergelős tanács miatt kibaccák otthonról?

Kibicnek semmi sem drága?

jan. 3. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!