Mit tehetnék még? Emberileg mindent megtettem....
87 éves apám demenciával küzd. Az utóbbi 1-2 hétben annyira leromlott az állapota, hogy már a járókeretével is alig bír járni, egy vödörbe pisil, kétszer vittem ki a wc-be lehúzni, a hányinger kerülget tőle. Kórházba nem hajlandó menni. Viszont én nem szeretném ha itthon halna meg, mert nem akarnám hogy rám húzzák a vizes lepedőt gondatlanság címszóval. Mentálisan én sem vagyok egészséges, nagyon megvisel az egész. Jövő csütörtöktől keddig elutazok, mert távol akarok lenni tőle. Az öngyilkossággal fenyeget, de úgysem teszi meg, jobban esik a lelkének hogy csicskáztathat.
Mit lehet még tenni? Ha kihívnám a mentőket elvinnék az akarata ellenére? Az otthonról sem akar hallani....
"Az utóbbi 1-2 hétben annyira leromlott az állapota, hogy már a járókeretével is alig bír járni, egy vödörbe pisil,..."
Ezt írtad TE!
Az italt meg ki veszi neki?
Attól még nem ágyhoz kötött valaki. Azelőtt gond nélkül ki tudott menni.
egy alkoholistával meg vitatkozhatsz hogy ne hozz piát neki.... megfenyegetett hogy leszúr késsel, de csak nem hívom ki a yardot az apámra...
"Háziorvos se látta évek óta,..."
Egy háziorvost ki is lehet hívni!
"...foteljában tévézik egész nap meg alszik."
Mi a fenét kellene tennie egy 87 évesnek?
Mi lett az ingatlanával?
Ezek szerint te veszed neki a piát???
Kösz, nincs több kérdésem!
"megfenyegetett hogy leszúr késsel, de csak nem hívom ki a yardot az apámra..."
DE! Kihívhatod.
És felveheted videóra a fenyegetőzéseit. Ez elég nyomós indok lenne a bíróságnak, ha mégis gondnokság alá szeretnéd vetetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!