Szerintetek mi az oka annak,hogy vannak jó és rossz anyósok /apósok? Mi az alapvető különbség emberileg közöttük?
Nézd, ez olyan, mint a szomszéd. Van akivel kijössz, van akivel meg első naptól utáljátok egymást.
Nincs benne logika.
Van aki eleve orvost, ügyvédet szán a lányának, aztán a kőműves Jóska, persze, hogy kezdettöl fogva utálat tárgya lesz.
Van aki meg nem foglalkozik ennyit ezzel, és jól kijönnek.
Szerintem egyrészt nevelés, másrészt a környezet miatt válik olyanná az ember amilyenné.
Anyósom nagy vonalban az önzősége miatt nem válhat jó emberré, bár van aki szerint egy angyal, mert azzal éppen tényleg úgy viselkedik... De van akivel maga az báránybőrbe bújt farkas. Sokszor az önös érdekek vezetik és ezáltal éli az életét. Abból látszik legjobban, hogy milyen ember, hogy a saját fia nem érdekli. Csak amíg érdeke fűzte hozzá. Már csak a másik gyereke létezik számára, az lett a minden. Az nem szeretet, hogy ad 15 ezret születésnapra és évi 2szer látja, sosem hívja.... Nekem ezért nem jó ember a szememben. Meg amit velem csinált. Összeségében álszent és az ilyen ember nem lehet jó.
Én sem vagyok tökéletes, meg senki, de én nem ítélkezem ránézésre pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!