Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek mi az oka annak,ho...

Szerintetek mi az oka annak,hogy vannak jó és rossz anyósok /apósok? Mi az alapvető különbség emberileg közöttük?

Figyelt kérdés
Aki jó anyós, az minden más dologban is jó ember?

2020. jún. 14. 09:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%

Nézd, ez olyan, mint a szomszéd. Van akivel kijössz, van akivel meg első naptól utáljátok egymást.

Nincs benne logika.

Van aki eleve orvost, ügyvédet szán a lányának, aztán a kőműves Jóska, persze, hogy kezdettöl fogva utálat tárgya lesz.

Van aki meg nem foglalkozik ennyit ezzel, és jól kijönnek.

2020. jún. 14. 10:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nem egyformák, ennyi az egesz
2020. jún. 14. 10:11
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem egyrészt nevelés, másrészt a környezet miatt válik olyanná az ember amilyenné.

Anyósom nagy vonalban az önzősége miatt nem válhat jó emberré, bár van aki szerint egy angyal, mert azzal éppen tényleg úgy viselkedik... De van akivel maga az báránybőrbe bújt farkas. Sokszor az önös érdekek vezetik és ezáltal éli az életét. Abból látszik legjobban, hogy milyen ember, hogy a saját fia nem érdekli. Csak amíg érdeke fűzte hozzá. Már csak a másik gyereke létezik számára, az lett a minden. Az nem szeretet, hogy ad 15 ezret születésnapra és évi 2szer látja, sosem hívja.... Nekem ezért nem jó ember a szememben. Meg amit velem csinált. Összeségében álszent és az ilyen ember nem lehet jó.

Én sem vagyok tökéletes, meg senki, de én nem ítélkezem ránézésre pl...

2020. jún. 14. 10:23
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy más emberek. Mindig voltak olyanok akik nyitottak, mások meg merevek és azt hiszik, hogy minden szavuk aranyat ér, minden úgy lehet ahogy ők akarják.
2020. jún. 14. 10:26
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Talán ugyanaz az oka, mint annak hogy a menyek se egyformák. Vannak akik nem akarják elmarnia férjük mellől a családot, normálisak, és vannak akiknek már akkor is szar az anyós ha lélegezni mer.
2020. jún. 14. 10:31
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Mert ahogy vannak jó és xar emberek, ugy vannak jó és rossz apósok/anyósok is. Te sem kedvelsz mindenkit, és téged sem kedvel mindenki elhiheted. Az én anyaám például xar anya, de anyósként páromnak még soha nem okozott problémát, mert szeret a szent szerepében tetszelegni. Persze párom tudja hogy velem egy boszorkány. Apám viszont jó após, és apának is elmegy, bár soha nem állt ki értünk anyámmal szemben.
2020. jún. 14. 10:49
 7/14 A kérdező kommentje:
vagy lehet, hogy intelligenciától függ?
2020. jún. 14. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nem függ intelligenciától. A legertelmesebb emnerneknis lehetnek olyan tulajdonságai, amit valaki rossznak talál.
2020. jún. 14. 11:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem. Sok intelligens, de arogáns ember van. Ugyan így van egy csomó nem túl intelligens, de angyali természetű ember is.
2020. jún. 14. 11:14
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Azert rosszak az anyosok mert nem tudjak felfogni agyilag ha a fiuk mar nem 10 eves. Minden vita ebbol fakad. Nem erti meg nem fogja fel hogy nem gyerek a fia.
2020. jún. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!