Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érettségi évében különköltözés...

Érettségi évében különköltözés? Lehet bírni, ha kikerülök a 'gyerekszerepből'?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyobb vitánk itthon, lényegében ultimátumot kaptam, hogy vagy megteszek valamit, amit egyáltalán nem akarok, vagy pakolhatom a cuccomat és oldjam meg az életemet, ahogy akarom.

Lenne lehetőségem elköltözni, szívem szerint mennék is, akár már most, csak én jövőre érettségizem, nem tudom, a 12. mennyire lesz nehéz.

Aki mellett nem voltak ott teljesen a szülők érettségi előtt, mesélne, hogyan élte meg? Nehezebb volt, mint másoknak, akik mondjuk otthon éltek, rendes családban? Meg egyáltalán, mehetek úgy, hogy 18 éves még nem vagyok (júliusban lesz a szülinapom)? Vagy ha édesanyám éppen lenyugszik, simán hazahozathat rendőrökkel, legrosszabb esetben, mert éppen meggondolja magát?

2023. máj. 19. 21:43
 141/152 A kérdező kommentje:

Nem vagyok aranyásó továbbra sem. :)

Nincs családja, igazából elég hamar kiderült volna, ha lenne.. :D

2023. jún. 3. 12:25
 142/152 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, tudom. Az én általam hallott történetben is évekig nem derült ki, hogy a tagnak van családja. Ha megemlíti egy tizenéves fiatal lánynak, hogy van pl. gyereke, nyilván nem lesz a kiscsajnak olyan vonzó ez a kapcsolat, mivel "nem csak ő fog kapni a szeretetből". Ha nincs is gyereke, attól még lehet van felesége. Hidd el, ezek a "férfiak" okosan meg tudják oldani ezeket a helyzeteket. De te tudod.
2023. jún. 3. 20:16
 143/152 A kérdező kommentje:

Együtt élünk, hogy titkolná el a feleségét?

Más az, ha heti 1-2 alkalommal találkozol valakivel, megint más, ha minden nap, minden hétvégén.

2023. jún. 3. 20:24
 144/152 anonim ***** válasza:
100%
Már odakoltoztél?
2023. jún. 3. 21:06
 145/152 A kérdező kommentje:

Igen.

Volt egy nagyobb vita az anyáméknál, először egymással veszekedtek, aztán a férje belevitt engem is. És ott mondtam, hogy ez nekem elég, nincs erre szükségem, van elég stressz az életemben. Másnap elmondtam ezt anyának, mondtam azt is, hogy ha hajlandó lenne elválni, maradnék, de tudjuk mind a ketten, hogy ezt úgysem lépi meg, eddig sem tette. Elkezdte mondani a magáét, elmondtam, hogy persze, júliusig ránk küldheti a rendőröket, de szerintem a szomszédok hallanak így is elég drámát a házból, nem kell még egy szál ide.

2023. jún. 3. 21:13
 146/152 anonim ***** válasza:
26%

Remélem minden jól alakul majd a pároddal. :)

De azért ne felejtsd el önmagad, dolgozz magadon, ha tudsz, keress munkát, tanulj, fejlődj.

2023. jún. 3. 21:20
 147/152 anonim ***** válasza:
77%
A történetben szereplő csaj is össze volt költözve a "párjával". Erre írtam azt, hogy az ilyenek nagyon ügyesen megoldják az ilyeneket. De mindegy, majd ha pofára esel úgyis megérted.
2023. jún. 4. 20:30
 148/152 A kérdező kommentje:

Mégis hogy oldaná meg, ha heti 6 estéből 6-ot velem tölt?

Ideje sem lenne mikor másra, hát folyamatosan együtt vagyunk, még ha munkaügyben megy valahová, akkor is megyek vele.

2023. jún. 4. 20:33
 149/152 anonim ***** válasza:
94%
Nem mondtam biztosra, mert nyilván nem látok bele a kapcsolatotokba. De jól van, bizonygasd csak mennyire szeret téged.
2023. jún. 4. 20:36
 150/152 anonim ***** válasza:
100%
Aha, már oda is költöztél, amikor nem egyszer leírták neked, hogy amíg nem vagy 18, haza is hozathat rendőrökkel. Kamukirály(nő?).
2023. jún. 9. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!