Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érettségi évében különköltözés...

Érettségi évében különköltözés? Lehet bírni, ha kikerülök a 'gyerekszerepből'?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyobb vitánk itthon, lényegében ultimátumot kaptam, hogy vagy megteszek valamit, amit egyáltalán nem akarok, vagy pakolhatom a cuccomat és oldjam meg az életemet, ahogy akarom.

Lenne lehetőségem elköltözni, szívem szerint mennék is, akár már most, csak én jövőre érettségizem, nem tudom, a 12. mennyire lesz nehéz.

Aki mellett nem voltak ott teljesen a szülők érettségi előtt, mesélne, hogyan élte meg? Nehezebb volt, mint másoknak, akik mondjuk otthon éltek, rendes családban? Meg egyáltalán, mehetek úgy, hogy 18 éves még nem vagyok (júliusban lesz a szülinapom)? Vagy ha édesanyám éppen lenyugszik, simán hazahozathat rendőrökkel, legrosszabb esetben, mert éppen meggondolja magát?

2023. máj. 19. 21:43
 101/152 A kérdező kommentje:

Nem való mindenkinek a kollégium, valamint a “kellemes időtöltés” fogalmáról is más lehet a véleményünk.. 😅

Nem hinném, hogy egyedül leszek az egész szakon majd, aki nem kollégiumban lakik.

2023. máj. 23. 09:43
 102/152 anonim ***** válasza:
97%

#101 Valóban, vannak akik albiban voltak, mert nem vették fel őket koleszba, de azok is állandóan bejártak oda... :D Meg vannak akik ugyanabban a városban élnek eleve, amelyikben tanulnak. Ők meg főleg bejártak a koleszba. :D

Egyébként meg ez nem azon múlik, hogy való-e neked a kollégium... hanem meg kell tanulnod kilépni a kis álomvilágodból és felnőni a valósághoz, ha már ennyire nagylány akarsz lenni. :D De persze, igazad van... a sugarbaby életstílus sokkal jobb választás lesz. ;)

2023. máj. 23. 09:59
 103/152 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már ezt, hogy az egyetemi kollégium a közösségi, meg éjszakai élet központja. 😂😂

Legjobb barátnőm 3 éve egyetemista, szerintem azt sem tudja, hol van az egyetemi koli, nemhogy még oda bejárkáljon. Ne legyél már ennyire szemellenzős, hogy a koli a világ alfája, meg omegája és miiiindenki oda vágyott.

Mindenkinek más a valóság, olyanban én nem szeretnék élni, ahol még saját fürdőszobám sincsen. ☺️

2023. máj. 23. 10:03
 104/152 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi leszek, mennyire leszel szabad apuci mellett.

Mehetsz-e egyáltalán egyetemre, szórakozni, csoporttársakkal ismerkedni, megélni valójában az egyetemi létet. Tényleg felnőni, önállósodni. Vagy csak a szex lesz az egyetlen felnőtt szórakozásod.

2023. máj. 23. 10:04
 105/152 anonim ***** válasza:
97%

#103 Egyáltalán nem vagyok szemellenzős... kettőnk közül te vagy az, aki nem akarja levenni a sajátját. Egyszerűen csak van élettapasztalatom, ami rólad nem mondható el. :D

Persze, vannak olyanok, akik nem voltak koleszban, mondjuk 1000-ből egy. Viszont az ilyen emberek jellemzően se közösségbe, se kapcsolatba nem alkalmasak, főleg nem hosszú távon. De azért a legjobb barátnőd, aki 3 éve egyetemista, tehát legalább 21 éves, se éppen átlagos egyetimsta lehet, ha te vagy a legjobb barátnője 17 évesen... Gondolom megvan a közös téma, a pénzes fütyin lógás. :D

2023. máj. 23. 10:17
 106/152 A kérdező kommentje:

Hogyne, 1000-ből 1. 😂

Fiatal vagyok, de úgy érzem, mégis én látom át jobban ezt. Nem, képzeld el, nem mindenkinek a szíve csücske a kollégiumi élet, az, hogy nincs semmi privát szférája, sosem tud egyedül lenni, nincs meg a saját élettere. Ne erőltesd már ezt ennyire! Hát vannak egyetemista barátnőim, ismerőseim, valahogy mind a saját lakást választotta inkább, nem azt, hogy 3-5 emberrel lakjon 20nm-en, meg egy emeletnyi emberrel osztozzon a fürdőszobán, konyhán. Vedd már észre, hogy amiért te imádtad a kollégiumot, mert “hú de buli”, másnak az a rémálom lenne.

Azt pedig nem tudtam, hogy barátokat szigorúan csak és kizárólag abból az életkori sávból lehet választani, amiben mi magunk vagyunk. Párkapcsolatnál még oké, hogy extrém ez a közel 30 év, na de hogy már az is baj legyen, hogy a legjobb barátnőmmel se lehessek jóban, mert mit képzelünk, az tényleg nevetséges. 😂

2023. máj. 23. 10:30
 107/152 anonim ***** válasza:
100%
#99 Nem kell sajnálni. Már régen kibújt a szög a zsákból. A kérdezőnek egyértelműen nincs igénye komolyabb emberi kapcsolatra,csak a pénz érdekli. A párjának szintén nincs igénye normális kapcsolatra, csak azt akarja hogy legyen egy játékszere akin a pénze ellenében kiélheti a beteges vágyait. Szerintem tökéletesen egymásra találtak. Azokat a lányokat tudom sajnálni akik szeretethiányosak, és "te vagy életem szerelme" meg hasonló dumákkal manipulálják őket az efebofilok (akik nyilván csak szexelni akarnak velük, érzelmekről szó sincs az ő részükről). De a kérdező típusú lányok nincsenek manipulálva, itt színtiszta tranzakció zajlik, fétisek kielégítése lóvéért. A kérdező is nagyon jól tudja ezt,csak ha így írta volna ki a kérdést,nem érkeztek volna szép válaszok.
2023. máj. 23. 10:38
 108/152 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy most nincs iskola, így 17 évesen?
2023. máj. 23. 10:42
 109/152 A kérdező kommentje:
Hihetetlen találmány az okostelefon és az 5g. 🫠
2023. máj. 23. 10:43
 110/152 anonim ***** válasza:
83%
#108 Jahj barátom, szerinted akinek 17 évesen az a terve hogy egy (tekintve hogy a kérdező közel 30+ évet mondott) 45-6 éves pali szexért kitartja, figyel és jegyzetel az órákon, hogy készüljön az érettségire és a legjobb egyetemre kerüljön? Ugyan már :D Kérdező max a rosszlányok.hu-ra készül.
2023. máj. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!