Különköltözés esetén az apával megy?
Akkor legyen bennetek gerinc és váljatok el, viselve a következményeket, ez az alap.
A gyerekeket meg nem kellene elvalasztani. Ha apasak és apa is benne van, akkor a megosztott gyermekelhelyezes a legjobb: 1 hetet itt, egy hetet ott.
Ha engedsz neki, akkor majd az elso vitanal/hisztinel a 6 eves is kozolni fogja hogy o is megy apahoz, mert ha a tesonak szabad akkor neki is. Aztan telnek az evek, es majd a legkisebb megkerdezi, hogy miert csak a masik kettot szereti apa?
Nem valasztanam szet oket. Amugyis, meg tudnal valni tole? Inkabb az osztott, mint hogy vasarnapi anyuka legyel..
Bocs, de mi az, hogy "intenzíven próbálkoztatok"? Voltatok párterápián esetleg? Miért gondolják sokan azt, hogy ha "nem boldogok", akkor egyszerűen tovább sétálnak. A boldogságért keményen dolgozni kell. Valamiért egyszer egymásba szerettetek, vállaltatok 3 gyereket. Én biztosan azt vesézném ki, hogy hol siklott félre a dolog és rendbe tenném. 3 gyerekkel az lenne az utolsó, hogy külön költözzek. Én váltam (még nem volt gyerek), most új férjemmel van 2 gyermekünk...nagyon sok mindent átértékeltem...nagyon szeretem a férjem, harmonikusan élünk, de nyilván akad nekünk is alkalmanként konfliktus. Viszont azt gondolom, hogy az első férjemmel mi elfutottunk inkább a megoldás elől, nem biztos, hogy hamvában holt lett volna az a házasság....mi is azt mondtuk, hogy mindent megpróbáltunk...pedig így utólag átgondolva nagyon nem. Nekem hatalmas szerencsém volt, hogy egy szuper második esélyt kaptam az élettől, de erre nincs garancia.
Summa summárum, én nem mennék külön, hanem baromi sok melóval rendbetenném a dolgot...
Ó egy gyereknek mindig az a szülő a jo, aki kevésbé tanítja, voltaképp csak játszótárs :) ők nem döntésképesek. Tuti apuka az aki hagyná este tizig is tv-n elaludni.
Ezt a gyűlölködő válaszadónak céloztam.
Megosztott felügyelet, de nem heti váltás, hanem fokozattal kialakítani valami 80-20%-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!