Laevolac kúra esetén milyen adagolás vált be nálatok és meddig kellett?
Igaz, az én lányom csak 14 hónapos. Eddig 2x kellett alkalmaznunk a Laevolacot. Egyik alkalommal 5, másik alkalommal 7 napig nem volt széklete szélcsővel sem.
Este adtam neki 10ml-t, másnap délelőtt kakált mitha mi sem történt volna mindkét esetben.
Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk ez nem általános probléma, csak ez a két alkalom volt ilyen (ha elutazunk, másnál alszunk, akkor székrekedése lesz valamiért).
Szóval nem igen volt alkalmam kitapasztalni az adagolást, de ha adtam neki 10ml-t, másnapra szépen kakilt.
hígított 100%os narancslét próbáltátok már?
Nekünk ez segített a Laevolac kúr alatt is itta.
Köszönöm, sajnos nálunk ez már hónapok óta fennálló probléma és pár nehezebb székleteléssel kezdődött. Igen, idegen helyen (még nagyszülőknél sem) nem kakál ő sem.
És a Laevolac kúra nálatok mit jelentett utolsó válaszoló? Meddig és mennyit szedett a gyermeked?
Nem, azt nem próbáltam még, csak a baracklevet (50%-os) És abból mennyit adtál neki egy nap?
Nem sok narancslét 2 deci 1 deci vizzel hígítva ezt reggelikor.
Ez szokott segíteni heti kétszer.
A szirupot mi sem mértük ml pontosan.
Evőkanállal kapott 3x1 kanállal.
Nagyon köszönöm!
Valószínűleg én nagyon keveset adtam eddig neki,mert így is elég kemény székletét produkált. 3*1 teáskanállal Nem mertem többet, mert nem nagyon van ez tisztázva a tájókoztatóban... Egyszeri adag 10ml,de a fenntartó adaghoz semmi nincs írva. Amúgy 1 ek az 10ml kB.
És amikor ilyen brutál mennyiséget kapták milyen volt a székletük? Az sem baj, ha folyékony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!