Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érettségi évében különköltözés...

Érettségi évében különköltözés? Lehet bírni, ha kikerülök a 'gyerekszerepből'?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyobb vitánk itthon, lényegében ultimátumot kaptam, hogy vagy megteszek valamit, amit egyáltalán nem akarok, vagy pakolhatom a cuccomat és oldjam meg az életemet, ahogy akarom.

Lenne lehetőségem elköltözni, szívem szerint mennék is, akár már most, csak én jövőre érettségizem, nem tudom, a 12. mennyire lesz nehéz.

Aki mellett nem voltak ott teljesen a szülők érettségi előtt, mesélne, hogyan élte meg? Nehezebb volt, mint másoknak, akik mondjuk otthon éltek, rendes családban? Meg egyáltalán, mehetek úgy, hogy 18 éves még nem vagyok (júliusban lesz a szülinapom)? Vagy ha édesanyám éppen lenyugszik, simán hazahozathat rendőrökkel, legrosszabb esetben, mert éppen meggondolja magát?

2023. máj. 19. 21:43
 111/152 A kérdező kommentje:
Az én k.va anyámat, hogy ilyenkor dupla lyukasórám van, mert angolból megcsináltam az osztályozókat az előrehozott érettségi miatt. De ja, nyilván ebben a témában is sokkal jártasabbak vagytok nálam. 🫶🏼
2023. máj. 23. 10:56
 112/152 anonim ***** válasza:
95%
110-nagyon igazad van. 😄
2023. máj. 23. 13:39
 113/152 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező! Nem fogsz kikerülni a gyerekszerepből ha vén pasidhoz költözöl. Akkor leszel méginkább gyerek.

Itt pofazzak neked kb 50-en de úgy latszik nem fogod fel.

2023. máj. 23. 13:42
 114/152 A kérdező kommentje:

De, felfogom, amit "pofáztok". Viszont ti meg nem értitek azt, hogy jelenleg ez a legjobb lehetőségem ahhoz, hogy boldogulni tudjak.

A 110-nek pedig nincs igaza, mert tényleg nem tudom, egy lyukasórában mégis hová kéne figyeljek, miről kéne jegyzetelnem. :)

De itt már ki lett tárgyalva az is, hogy miért szedek fogamzásgátlót, miért jár egyetemre a legjobb barátnőm, úgyhogy sejtettem, hogy ezt is sokkal jobban fogják tudni idegenek.

2023. máj. 23. 13:49
 115/152 anonim ***** válasza:
81%
Na és mesélj kicsi lány te mire vágysz? Sugar daddy-re?:D
2023. máj. 23. 13:52
 116/152 anonim ***** válasza:
96%

Szexert cserében eltartatod magadat egy (hozzád képest) vén pasival. Gratulalok ehhez a jövőképhez.hányinger.

Amugy a te drága szerelmedet nem akarom megbántani de nagyon baj lehet a torokyban, hogy ennyi idősen egy tinilányt szédít. A sajat korosztályához nem elég jó? 🤪

2023. máj. 23. 13:56
 117/152 A kérdező kommentje:

Miért mesélnék? Hogy azt is kifigurázzátok, kiforgassátok, elkezdjetek személyeskedni? :)

Nyilván vannak 1, 3 és 5 évre is terveim, szépen sorban haladok majd.

Nem tudtok megbántani sem engem, sem őt, nyugi.

2023. máj. 23. 14:02
 118/152 anonim ***** válasza:
96%
Nincs szükség arra, hogy bárki is megbántson téged innen. Az élet fog pofánvágni a következő 5-10 évben, nem is gyengén.
2023. máj. 23. 14:10
 119/152 A kérdező kommentje:
Igen, mert az itteni válaszolók nem elég, hogy mindent tudnak rólam, még az órarendemet és az eeszt adataimat is, még a jövőbe is látnak.
2023. máj. 23. 14:11
 120/152 anonim ***** válasza:
97%

Amugy kérdező, te itt milyen válaszolat vártál?

Hogy mindenki tapsolni fog, meg helyeselni, hogy 17 éves csitri létedre odaköltözz egy 45 éves fószerhez? 😂

Anyukádnak igaza van ilyen lányom lenne alsüllyednék a föld alá…

Anyukád beszélt már ezzel csávóval?

45 N

2023. máj. 23. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!