Érettségi évében különköltözés? Lehet bírni, ha kikerülök a 'gyerekszerepből'?
Volt egy nagyobb vitánk itthon, lényegében ultimátumot kaptam, hogy vagy megteszek valamit, amit egyáltalán nem akarok, vagy pakolhatom a cuccomat és oldjam meg az életemet, ahogy akarom.
Lenne lehetőségem elköltözni, szívem szerint mennék is, akár már most, csak én jövőre érettségizem, nem tudom, a 12. mennyire lesz nehéz.
Aki mellett nem voltak ott teljesen a szülők érettségi előtt, mesélne, hogyan élte meg? Nehezebb volt, mint másoknak, akik mondjuk otthon éltek, rendes családban? Meg egyáltalán, mehetek úgy, hogy 18 éves még nem vagyok (júliusban lesz a szülinapom)? Vagy ha édesanyám éppen lenyugszik, simán hazahozathat rendőrökkel, legrosszabb esetben, mert éppen meggondolja magát?
Kedves Kérdező! Nem fogsz kikerülni a gyerekszerepből ha vén pasidhoz költözöl. Akkor leszel méginkább gyerek.
Itt pofazzak neked kb 50-en de úgy latszik nem fogod fel.
De, felfogom, amit "pofáztok". Viszont ti meg nem értitek azt, hogy jelenleg ez a legjobb lehetőségem ahhoz, hogy boldogulni tudjak.
A 110-nek pedig nincs igaza, mert tényleg nem tudom, egy lyukasórában mégis hová kéne figyeljek, miről kéne jegyzetelnem. :)
De itt már ki lett tárgyalva az is, hogy miért szedek fogamzásgátlót, miért jár egyetemre a legjobb barátnőm, úgyhogy sejtettem, hogy ezt is sokkal jobban fogják tudni idegenek.
Szexert cserében eltartatod magadat egy (hozzád képest) vén pasival. Gratulalok ehhez a jövőképhez.hányinger.
Amugy a te drága szerelmedet nem akarom megbántani de nagyon baj lehet a torokyban, hogy ennyi idősen egy tinilányt szédít. A sajat korosztályához nem elég jó? 🤪
Miért mesélnék? Hogy azt is kifigurázzátok, kiforgassátok, elkezdjetek személyeskedni? :)
Nyilván vannak 1, 3 és 5 évre is terveim, szépen sorban haladok majd.
Nem tudtok megbántani sem engem, sem őt, nyugi.
Amugy kérdező, te itt milyen válaszolat vártál?
Hogy mindenki tapsolni fog, meg helyeselni, hogy 17 éves csitri létedre odaköltözz egy 45 éves fószerhez? 😂
Anyukádnak igaza van ilyen lányom lenne alsüllyednék a föld alá…
Anyukád beszélt már ezzel csávóval?
45 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!