Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy jól döntöttem, hogy nem mentem ma suliba?

Figyelt kérdés

Egész éjszaka tanultam /mert ma 2 Tz-t írnánk és 3 röpit/ de még így sem tudom teljesen:( Tudom hogy elkezdhettem volna hamarabb is tanulni, de másra is kellett tanulni, és persze bevallom lusta is voltam.. Meg össze vesztem a legjobb barátnőmmel. Így egyáltalán nem akarok menni.

Én most 9.-es vagyok, és 7:30-kor kezdődik a tanítás, szóval már biztosan nem megyek be, de bűntudatom van.

Reggel 6-kor apa szólt hogy keljek fel, de mondtam neki hogy nem szeretnék iskolába menni. Megkérdezte miért, elmondtam neki hogy nem tudtam rendesen tanulni, és hogy nem szeretnék egyest kapni. Ő erre csak annyit mondott hogy nincs olyan hogy nem megyek iskolába, és hogy kezdjek készülődni. De mivel én tényleg nagyon nem szeretnék menni suliba így csak lefeküdtem aludni. 6:55-kor újra szólt hogy mikor leszek végre készen, aztán elment a busz /a házunk előtt megy el, innen tudom/ Apa nagyon mérges volt rám, de mondtam neki hogy mostmár lekéstem, nem érek be időben.

Azóta pedig nem szól hozzám..

2023. jan. 13. 08:10
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

"Jövő héten 59 órát fogok dolgozni és általában 4:30-kor kelek."

Grat grat, megint feljött érvként az, hogy azzal méregetünk fszt, hogy kinek szpásabb a munkája. Dicséretet vársz vagy mi? Nem érdem a fos munka...

2023. jan. 17. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!