Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy ne cigizzenek a wcn, legalább akkor amikor itthon vagyok?
Egész életemben hallgattam a gyanusítgatást, hogy titokban cigizek, ehhez képest mind a kettő láncdohányos...
Szerencsére a ház más pontjain nem cigiznek, hanem inkább az udvaron, hidegebb időben a teraszon (üveg falak vannak, fedett, mindig minimum 15 fok eltérés van a kinti és a terasz hőmérséklete között, szóval érthető, hogy nyáron miért nem). Egészen kisgyerek korom óta szóváteszem, de semmi. El van viccelve, vagy vita van belőle. Értem én, hogy az ő házuk, csaj gci akkor ne tegyenek már úgy, mintha érdekelné őket az egészségem (gyanúsítgatás a vélt titokban dohányzás miatt).
És egyszerűen idegesítő, hogy szünetekben itthon vagyok (14 éves korom óta kolis vagyok) és a hajnal 1-es órákat leszámítva nem tudok úgy elmenni a wcre, hogy ne lenne füstszag. Egyszerűen undorító, köhögök tőle, ha szrni megyek akkor meg ugye tovább tart, akkor órákig szédülök miatta.
Nyáron különösen remek, mindenki dolgozik, ők is stresszesek, hogy egymás klotyón cigizésétől nem tudnak haladni, hát még én, aki nem is cigizik és felkelek, majd behugyozok, erre ezek egymás után cigiznek a wcn. És nem azért tart sokáig, mert izé reggeli székrekedés, hanem mert addig ki nem jön rgyik se, amíg el nem szív általában 2 cigit.
Abba meg már nem is akarok belegondolni, hogy rajtam kívül soha senki nem hajtja le a wc fedőt, ott röpköd a csomó budiból származó baktérium, oszt úgy szedik a szájukba a cigit... Bleh...
És én nem azt mondom, hogy szokjanak le, ő életük, szívük rajta, ha fizetni akarnak azért, hogy hamarabb meghaljanak. De komolyan, legalább a wcn ne csinálják már, ha mást nem akkor olyankor ne, amikor én is otthon vagyok....
Sehogy. Ő váruk, az ő házuk. Az én szüleimnél ez van pepitában, annyi, hogy ott apám is leszokott már, öcsém és anyám tolja.
Már nem lakok ott, de kerülöm az ott pisilést, mert olyan büdös cigiszagom lesz a budin, megpusztulok (pedig régen én is cigiztem). Apám is csak panaszkodik, de még ő se tudja őket kipaterolni, még jó időben sem. Nem tudom hogy lehetne ezt szépen/okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!