Mit tegyek, úgy hiányzik a fiam és amikor hazalátogatnak a párjával, akkor is csak páros programokat szerveznek, s ha itthon vannak, akkor meg elvonulnak kettesben?
Ne értsetek félre, nem akarom szétszakítani őket, de évente párszor látom a fiamat és olyankor sem rám szenteli azt az időt. Jön a párja, és vele tölti az idejét itt is. Csak főétkezésekkor tudom elkapni egy beszélgetésre. Ha jól megölelgetném, akkor meg kinevet.
Egy másik országban él, a párjával, minden nap együtt vannak, nem hiszem, hogy évente párszor egy hetet olyan nehézkes lenne eltölteni velem? Nagyon hiányzik az illata, a személye, hogy megölelegessem, hogy elmesélje mi van vele, hogyan érzi magát, de sokszor ezekre sem szakít időt. Évközben hetente, kéthetente telefonálunk. Sokat dolgozik a gyerek, rohan, meg is értem, hogy nincs ideje állandóan rám, de olyan nehéz a hazalátogatáskor egy kis időt rám szorítani?
Illetve az utolsó előtti látogatásakor egyedül jött, de akkor meg a haverok, meg valami online játék volt az érdekesebb.
28 éves, egyetlen szem gyerekem.
Túlzó?:) Mármint az, hogy amikor hazalátogat egy kicsit töltse velem az idejét? Az sok lenne?
Tegnap mentek haza. Itt voltak 6 napot. Láttam is a gyerekemet, meg nem is. Mentek, kirándulgattak a párjával, aki nem magyar, most járt harmadszorra nálunk, meg Magyarországon is, így érthető ha szétnézne, de az is jól esne ha én is kapnék időnként a gyerekemből.
Nem a párom, de ettől még hiányzik. Ha anya vagy, megérted.
Persze, hiányzik, de nem hányom szemre neki. Csak annyit kérek tőle, hogy egy picit vele lehessek. Évente párszor, pár napot...ez sok?
Mások, akik közel élnek a gyermekükhöz, naponta meglátogatják őket.
Nem az a túlzó, hogy idö takarsz vele tölteni meg beszélgetni, hanem hogy ilyeneket írsz: "Nagyon hiányzik az illata, a személye, hogy megölelegessem" - ez nagyon nem egy anya érzése a fiához, inkább egy nö érzései a párjá felé!
EZ AZ, ami szerintem már a beteges szint felé tart, és lehet, hogy éppen ezért kerül a fiad, kínos neki az egész.
6-os, biztos nincs gyermeked. :)
A párunk illatát is szeretjük, csak máshogyan. Másképp.
Téged nem szokott megölelgetni az édesanyád?
7-es, sajnálom azt, ami veletek történt...
Én megértelek, kérdező. Lányom van, 26 éves, ha jönnek, mindig megölelem, megszorítom, és igen, érzem azt a "babaillatot", ami csak ő volt mindig és senki más.
Ettől még nem vagyok a seggében, 3 hetente találkozunk (de volt már távol egy évet is 12 ezer kilométerre, és élt Nyugat-Európában is fél évet). Telefonon beszéltünk, emaileztünk, skype-oltunk, de nekem a legrosszabb az volt, hogy nem ölelhetem magamhoz.
Szóval én megértelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!