Apámat milyen ürüggyel küldjem el délután itthonról pár órára? Nagyon nehéz meggyőzni apámat bármiről is ez az egy baj.
Figyelt kérdés
Egyedül akarok lenni mert valamit el kell intéznem.2022. jún. 14. 08:01
1/30 anonim válasza:
Mi az, amihez ő nem lehet otthon?
2/30 anonim válasza:
Amikor a tesóm a sógort akarta eltüntetni otthonról akkor én áthívtam segíteni valamit megcsinálni, vettem pár sört és elvoltunk. Szóval esetleg kérj meg valakit ilyesmire.
3/30 anonim válasza:
Menj el otthonról te és intézd máshol amit akarsz.
4/30 anonim válasza:
Ja, mindenki csak "arra" tud gondolni. 2-es voltam, a sógort pl. azért kellett eltávolítani otthonról, hogy addig gyorsan összejöjjön a meglepetésbuli.
6/30 Kései Sirató válasza:
Ha nincs olyan személy, akivel megbeszélhetnéd, hogy arra az időre hívja el valahova és foglalja le, akkor máshogy kell megoldanod.
Például jelentsd be fodrászhoz/fogászatra/akármire. Előtte persze kérdezz rá, hogy akar-e pl.fodrászhoz menni.
7/30 anonim válasza:
Nincs saját szobád? VAgy miért kell a tök üres lakás neked?
8/30 anonim válasza:
Jaj, ez megint a csomagos gyerek, könyves gyerek... apu nem tudhatja, mit olvas és biztos jön a futár.
9/30 anonim válasza:
Majd ha lesz saját lakásod, abból akkor paterolod ki apádat, amikor akarod. De hogy ezt az övében lenne pofád megtenni, szánalmas. Mit képzelsz te magadról?
Olyan jellegű dolgokat intézz a szobádban, ha pedig pl át akarsz hívni valakit vagy bulit rendezni, szépen kérsz tőle engedélyt, lévén, az ő háza. Ha szexelni, szórakozni felnőtt vagy, elmondani is légy az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!