Hogyan gyozzem meg a szüleimet hogy legyen Netflixem?
Netflixed? A Netflix az nem egy olyan dolog, mint a Facebook, hogy beregisztrálsz (felveszel x db ismerőst, vagy nem), belike-olsz 10-20-100-1000 oldalt és tádáááám, máris van hírfolyamod, amit egész nap görgethetsz, amikor csak kedved tartja.
Nem! Az nem ilyen dolog. Azt havonta fizetni kell, és csak akkor működik, ha a szolgáltató (azaz maga a Netflix) le tudja vonni érte a fix díjat.
Amúgy - bár ez ellen állítólag tenni akarnak - én pl. elkértem eleinte egy ismerősömét, és azt használtam (ha találsz ilyen ismerőst, akkor az egészről akár tudnia sem kell a szüleidnek)az engedélyével. Bár állítólag a Netflix hamarosan büntetni akarja (plusz pénzzel sújtani) azokat, akik megosztogatják másokkal az accountjaikat.
#2 barátnömnek van Netflixe és tudom milyen nagyon megtetszett szoval azzal nem lenne gond hogy megutalnam vagy valami
#3 hat azert amiert leirtad pont nem szeretném ezt a fajta megoldast, meg nem szeretném baratnom netflixet hasznalni azert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!