Hogyan gyozzem meg a szüleimet hogy legyen Netflixem?
Kerd meg a baratnodet, h adjon hozzaferest- cserebe fizeted a felet.
Azt hiszem 3 szemelynek lehez hozzaferest adni, de minimum kettonek.
Amugy ha ban penzed, regisztralj es fizesd.
Én egy időben így használtam tök idegen emberét az ország másik végén.Havonta elutaltam neki x összeget, cserébe Ő megadta a 2 belépési paramétert, és kész.
Igazán amíg fizetve van a szolgáltatás, ebbe a szolgáltató cégnek nem is nagyon lenne joga beleszólni, max. abba, hogy EGYSZERRE, EGYIDŐBEN hány eszközről lehet nézni a szolgáltatást.
14: Ha találsz a közeledben olyan embert, akinek van Netflixe, akkor odaadod neki kp-ban. Ha neked ez fontos (és úgy veszem ki, hogy az, máskülönben nem írtad volna ki a kérdést) és fizetni is tudod, csak nem elektronikusan meg nem bankszámláról, hanem kp-ban, akkor - reálisan nézve a dolgokat - egyetlen egy esély van, a környezetedben, ahol laksz, ott kell találni valakit,akivel havonta egyszer találkozol, átadod neki a kp-t (vagy ha van bizalmad az illető iránt, akkor akár x időtartamra előre, vagy utólag, ha neki van bizalma irántad), ő megadja a paramétert,te meg csak nézed.
Más megoldás nincs, kivéve esetleg azt, hogy ma már minden film fennvan torrenten, és leszeded onnan.
Nincs más megoldás, mint magadnak megrendelni.
Én is "buta" dolognak tartom, illetve inkább számomra felesleg, mert én mindent megtalálok máshol, de attól még nem tartom gáznak, hogy másnak van rá igénye. Sajnos a szüleid előtt is van egy kitaposott edukációs ösvény, ragaszkodnak az elveikhez. Esetleg a barátnőd szülei, akik talán jobb állapotban vannak pszichésen nem tudnak beszélni a szüleiddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!