Hogyan gyozzem meg a szüleimet hogy legyen Netflixem?
Kérdezőnek:
Mondjuk kedves kérdező, az is tény, hogy van egy sereg más csatorna - ingyenes is - ahonnan lehet slanget tanulni. Nem akarok reklámozni, mert nem is érdekem, mert egyik sem saját csatornám, de én pl. több YouTubert követek, aki nyelvet (academic Englisht meg slanget) tanít. Nem akarok konkrétakat írni, mert hátha reklámért kitiltanak, ha gondolod, írj privátot és adok ilyen csatornalinkeket.
Szerintem azt kapod karácsonyra.
Gondold végig.
Csak győzd kivárni.
De jó még gyereknek lenni.
Szerintem ne piszkaljatok a kerdezot, meg gyerek, emlekszem anno en is mennyi felesleges szarsagot akartam gyerekkent :D
Na most o is igy van ezzel, habar valoban teljesen felesleges elofizetni, en is most mondtam le 1 ev utan, nem is hasznaltam mar kb, de ugyse tudjatok errol meggyozni, szoval mindegy.
Az a baj, hogy én a gyerekemnek 500 Ft-ot sem adnék valamire csak azért, mert hogy - szerinte - "már mindenkinek van". Egyszerűen abszurd ez alapján költeni a pénzt.
Az más kérdés, hogy felesleges zsebpénzt adni, ha nem tudja a gyerek elkölteni.
"30 pedig a nem szinkronizált filmekből nagyon sokat lehet tanulni. Kérdező, ez is egy jó érv, említsd meg a szüleidnek."
Azért nem kéne már hót hülyének nézni a szülőket :D Angolt tud ezer más helyen is tanulni, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!