Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Miért élősködés,nem dolgozik?
Felnevelték?Ja,igen ennyi volt a kötelességük,hogy adtak neki enni,meg járhatott állami iskolába.
Azért van ez a rendszer,ami most van,mert az ilyen sötétek vannak többen sajnos..
Milyen pénzcsapról beszélsz?Hitelt vetettek fel vele!
Úgy látom nem ugyanazt a kérdést olvassuk!
Ha hiszed, ha nem, nem köteles senki 30 éves vénember valagát pátyolgatni, és nem is normális. Legyen saját élete, akár egyedül, akár barátokkal, akár saját családdal, de beteges felnőtt emberként az anyánk s.ggét bújni. Kérdezz meg bármilyen pszichológust, mind azt fogja mondani neked, hogy egy idő után le KELL válni. Máskülönben egy életképtelen nyomi lesz az illető...
A hiteles dolgot meg nem hiszem egy percig se. Egyértelműen nem ép agyilag a kérdező, nem gondolnám olyan karakternek, akinek hitelez a bank de ezzel a mentalitással normál munkahelye sincs, az fix. Az írásáról ordít, hogy pszichiátriai eset.
"Felnevelték?Ja,igen ennyi volt a kötelességük,hogy adtak neki enni,meg járhatott állami iskolába."
27 éves a kérdező. Mégis meddig kéne a szülein élősködni? Lassan neki kéne, hogy gyereken. Ő mit fog adni a gyerekeinek mikor még maga sem képes megélni 30 körül?
"30 az még majdnem hogy gyerek!!"
Már neked kéne apának lenni lassan. Mikor akarsz? Majd 50 évesen?
Csak szólok. A 40 már akárhogy is nézzük, középkorú. És a 30 és 40 között 10 röpke év van ám csak! Ébredj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!