Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Ügyes vagy, mutogasd csak ezt a kérdést anyádnak és ez alapján általánosíts, megindokolva, hogy miért dugatod magad apád korabeli vén faxokkal és teszed bele a pi csádat a készbe.
Ide egyébként totál felesleges kérdést feltenni, ugyanis csak úgy záporoznak a "kőtözzé e" fröcsögések. Valami gondod van az életben? Két napja érettségiztél le? "Kőtözzé e".
Az ilyeneknek a gyerek valami felgyülemlett szemét, amit ki kell dobni. Aztán majd amikor vén húg yosok lesznek, jön a sírás rívás, hogy szülőtartás, meg egyebek. Aztán ha megkapják, hogy "kőtözzé otthona" akkor még ők lesznek felháborodva.
Talán mert 27 éves vagy, és igényed sincs az önállóságra.
Tudod, felnőtt, dolgozó ember vagy, és szerintem unják, hogy még mindig otthon élsz.
Más korodbeli már rég saját háztartást visz, párkapcsolatban él, esetleg gyereke is van, nem a gyerekkori szobájában kezeli a csajokat a szülők hálója mellett. :(
de szomorú, hogy te nem látod, miért küldtek el.
Plusz 27 éve nincs magánéletük (pl a konyhapulton megdgom a feleségem, mert épp ehhez van kedvem-kedvünk - egy gyerek mellett -te az vagy - ilyesmi nem kivitelezhető), és lehet attól félnek, hogy még 10 év múlva is ott laksz.
47-es, a kérdező 240-et keres.
Én 130-at kaptam kézhez diplomás védőnőként!, mégis megéltem belőle - nehezen, de ment.
Érdekes, hogy a 40-50 év közötti nők, akikkel lefekszem lekisfiúznak...
🤦🏼♀️😂😂😂
Nekem nincs tobb kerdesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!