Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim, úgy küldtek albérletb...

Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 17:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/173 anonim ***** válasza:
96%
Nem jó gyerek vagy, hanem balek...esetleg annyira félsz kilépni a komfortzónádból, hogy mindent eltűrsz nekik.Az élet a komfortzónán kívül van...ők most odaraktak, én örülnék neki
2022. okt. 30. 22:52
 62/173 anonim ***** válasza:
94%
Mi kéne ahhoz, hogy többet keress?
2022. okt. 30. 23:03
 63/173 Darius- ***** válasza:
100%
Elvették a teljes fizetésed és utana mégis elkuldtek, nem lehetett igy érdekkapcsolat. Nagy katyvasz, mit leirtal ide , ne haragudj, én nem értem. Nem akarlak bantani, mert én nem ezért jarok ide, de tényleg nem értem. Mi az, amit elhallgatsz ? Lehet azért raktak ki, mert felnottél rég és azt akarjak tanulj meg élni nélkuluk vagy kifogasolnak valamit a tetteidben. Amugy kérdezd meg toluk, fontos dontéseket meg kell indokolni, nekik azt el kellett volna magyarazniuk neked, hogy miért raktak ki.
2022. okt. 31. 00:01
 64/173 anonim ***** válasza:
79%

Ügyes vagy, mutogasd csak ezt a kérdést anyádnak és ez alapján általánosíts, megindokolva, hogy miért dugatod magad apád korabeli vén faxokkal és teszed bele a pi csádat a készbe.

Ide egyébként totál felesleges kérdést feltenni, ugyanis csak úgy záporoznak a "kőtözzé e" fröcsögések. Valami gondod van az életben? Két napja érettségiztél le? "Kőtözzé e".

Az ilyeneknek a gyerek valami felgyülemlett szemét, amit ki kell dobni. Aztán majd amikor vén húg yosok lesznek, jön a sírás rívás, hogy szülőtartás, meg egyebek. Aztán ha megkapják, hogy "kőtözzé otthona" akkor még ők lesznek felháborodva.

2022. okt. 31. 05:48
 65/173 anonim ***** válasza:
95%

Talán mert 27 éves vagy, és igényed sincs az önállóságra.

Tudod, felnőtt, dolgozó ember vagy, és szerintem unják, hogy még mindig otthon élsz.

Más korodbeli már rég saját háztartást visz, párkapcsolatban él, esetleg gyereke is van, nem a gyerekkori szobájában kezeli a csajokat a szülők hálója mellett. :(

de szomorú, hogy te nem látod, miért küldtek el.

Plusz 27 éve nincs magánéletük (pl a konyhapulton megdgom a feleségem, mert épp ehhez van kedvem-kedvünk - egy gyerek mellett -te az vagy - ilyesmi nem kivitelezhető), és lehet attól félnek, hogy még 10 év múlva is ott laksz.

2022. okt. 31. 07:27
 66/173 anonim ***** válasza:
100%

47-es, a kérdező 240-et keres.

Én 130-at kaptam kézhez diplomás védőnőként!, mégis megéltem belőle - nehezen, de ment.

2022. okt. 31. 07:31
 67/173 anonim ***** válasza:
100%
Azért hívnak minden nap, mert a gyerekük vagy. Azért küldenek el, mert szeretnék, ha végre önálló életet élnél. Kérlek keress magadnak egy férfi mentort, 27 évesen még fiúnak érzed magad az nem csak gáz, de hamarosan, ha mindenki meghal körülötted, akkor fogsz rajonni , hogy az életben nem csak így jár neked minden alanyi jogon. Nőj már fel.
2022. okt. 31. 07:31
 68/173 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy a 40-50 év közötti nők, akikkel lefekszem lekisfiúznak...
2022. okt. 31. 07:42
 69/173 anonim ***** válasza:
98%
Az élet tele van megpróbáltatásokkal, ahol nem szaladhatsz anyukád szoknyája alá. Én is szívesen tennem, de 30 éve meghalt. Szóval inkább ez a szívás benne. Elhitetheted magaddal, hogy anyuci szoknyája mindig ott lesz melegen, de sajnos ez nem így van. Egy dologgal végülis megúszhatod, ha talalsz egy olyan csajt, aki az anyád akár lenni. Ezzel nekem csak annyi a bajom, hogy a meleg kályha finom, jó érzés, de a farkunkat ritkán dugjuk bele, pedig erre még a legbalfaszabbnak is igénye van olykor (bocs királylányok, hogy ezt tőlem tudjátok meg).
2022. okt. 31. 07:46
 70/173 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy a 40-50 év közötti nők, akikkel lefekszem lekisfiúznak...

🤦🏼‍♀️😂😂😂

Nekem nincs tobb kerdesem.

2022. okt. 31. 07:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!