Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
20.
Mondjuk gyakorira eleve ezért járnak sokan, szinte várják is a legyakható kérdezőt és mivel valami hibája úgyis van a kérdezőknek, így a "bűnös emberbe lerúgni, az amúgy jótett" logikával élnek. Börtönökben mit művelhetnének ennek mentén. Ott egy gyilkos, kínozzuk halálra, lehetőleg lassan? Fehér szoba, kínai harang, bambuszokat a kikötözött teste alá, hadd nője át?
Hol dolgozol, mit csinálsz?
160ezer nem túl erős fizetés. Most hol laksz?
Legközelebb ha anyám megkérdezi, hogy mi a bajom a korombeli pasikkal, akkor megmutatom neki ezt a kérdést...
Én 28 évesen már bő 10 éve Nőnek érzem magam, te 27 évesen meg kisfiúnak. Így ismerkedjen az ember a saját korosztályával...
28.
Aki a gyereke kiskorában szar szülő volt, az felnőttkorában is az lesz.
A legtöbb sorozatgyilkosnak szar szülei vannak, sok esetben gondolkodtam rajta, hogy vajon nem-e rosszabbak a gyerekeiknél, hiszen ők termelték ki.
Gondolok itt olyanokra, mint pl. Ed Gein anyja, Ed Kemper anyja, Dahmer apja, Gacy apja, Chikatilo anyja és nővére, Jim Jones szülei stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!