Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
29.
Mondjuk úgy könnyű okoskodni, ha a nemi eltérések miatt nincsenek ilyen elvárások az irányodba.
Gondolok itt arra, hogyha 28 éves férfi él otthon az kigúnyolandó, ha a 28 éves nő, akkor az viszont rendben van. Ismerek párat, senkinek semmi gondja ezzel. Fordítva viszont már megy a szájhúzogatás, gúnyosan nézés a néptömeg részéről.
Ha nem lennék olyan örök szerencsés, hogy örököljek, nekem se lenne lakásom. Csak hát a szerencse kereke jó irányba fordult meg sok a gyerektelen felmenő, unokatestvéreim egyik ágon egyáltalán nincsenek, lakások viszont igen.
18 évesen költöztem el otthonról. Az első havi bérleti díjat, kaja és útiköltséget állta anyám. És én is nő vagyok... Mondta hogy bármikor hazamehetek, az ajtó nyitva áll.
Ne viccelj már, hogy 27 évesen ez nálad kérdés!!!
"Nem vagyok férfi!!!!"
Hát tényleg nem... Egy picsogo kislány inkább.
34.
A távolságból ítélve - a magyarok számára - valamelyik nyugat-európainak országba. Onnan azért már könnyű lekardozni a csóró magyarokat. Sokan meg is teszik, előszeretettel, bár ennek is lehet egy jól körülírható pszichológiai háttere.
36 sztem te a kérdező vagy a másik profilodrol. 😂
A pszichológiai háttere sokkal érdekesebb annak a kislányszerű "férfinak", aki itt sirankozik 27 (!!?) évesen, hogy kitettek otthonrol, mint egy 18 éves talpraesett nő története, ugye így értetted? 😂😂
37.
Akkor meg kár volt ennyit utaznod - szar helyről mentél, hasonlóan szar helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!