Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 17:47
71/173 anonim válasza:
Mazlista. Tele a világ az anyukáddal.
72/173 anonim válasza:
"Érdekes, hogy a 40-50 év közötti nők, akikkel lefekszem lekisfiúznak..."
Ja, hogy egy újabb kamukérdés.
73/173 anonim válasza:
#70: tipikus wishful dreams sztori... :-D
74/173 anonim válasza:
73.
Nem lóg ki a többi hazugság közül ami az oldalon fut, akár csak ebben a percben is.
75/173 A kérdező kommentje:
Sajnálom ,hogy ti nem jöttök be a nőknek. Mi olyan hihetetlen abban, hogy lefeküdtem idősebb nőkkel?
2022. okt. 31. 11:08
76/173 anonim válasza:
Az, hogy eddig arról szólt a kérdés, hogy kivágtak otthonról, erre teljesen eltértél a témától. Van, aki rendszeresen dug és van, aki csak mesélni tud a dugásról. Aki dug, az nem fog mesélni...
78/173 anonim válasza:
75: relax, bejövök a nőknek, csak nem az anyámkorúaknak :D
79/173 A kérdező kommentje:
Badoorol voltak a hölgyek, és nem tértem el a témától, de volt egy válaszoló, aki szerint szűz vagyok
2022. okt. 31. 13:06
80/173 qkker1 válasza:
Én nem lennék büszke arra, hogy csak qrvák jutnak NŐ helyett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!