Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Nem tudnak dugni?
Miért egy ágyban alszanak?
50 felett sokan már nem szexelnek amúgy se..
120.
Szakembert találni nehezebb, mint gondolnád, jóval nehezebb. Az állami orvos odáig terjed, hogy felír mindenféle gyógyszereket, esetleg bepakol TB-re hónapokon keresztül (ami nem rossz buli, csak nem megoldás). Ha továbbutal - saját kérésre - komolyabb orvoshoz, ahová már jó eséllyel utazni is kell, mert csak 1-2 nagyobb városban elérhető - ott pár hónap múlva fogsz egyáltalán elsőre bejutni.
Nem tudom miért hiszik a laikusok sokan azt, hogy az "utcáról befordulva" rögtön van egy sereg állami pszichológus/pszichiáter és instant megoldódik majd minden. Mivel a magyar egészségügy romokban van (láttam én már neurológiai rendelés időpontjáért összeverekedő betegeket vagy térden könyörgő középkorú nőt, hogy a sebész végre elvégezze a régóta tologatott műtétet, mert nem tud élni már a fájdalomtól, utcavégéig kilógó sort a bőrgyógyászati időpontfoglalás előzetes regisztrációjáért, mert bőrgyógyász heti egyszer van a régióban, 2 órán keresztül és mindez a fővárosi agglomerációban! - mi lehet a tényleges faluvidéken???), így ez a része is.
127.: Mi alapján feltételezgeted azt, hogy laikus vagyok? Nem egy terápiát csináltam végig, nem egy pszichológusnál voltam, ebben volt olyan, aki egy kész zseni volt, volt, aki átlagos, és volt, akit emberek közelébe sem engednék. Ellenben te még azt sem tudod, hogy mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter közt. Senki nem a begyógyszerezéses módot akarta a kérdezőnek, hanem, hogy első körben menjen el pszichológushoz. Igen, válogatni kell, meg kell nézni, hogy hova megyünk, aztán ha nem tetszik, menni tovább, máshoz. Azt pedig, hogy jobban legyél, magadnak is akarnod kell. A világ legjobb pszichológusa sem tud a makacs, "de akkor iiiis nekem van igazaaam" típusú emberen segíteni. Úgyhogy nem, valóban nem old meg mindent, nem is az a feladata, hanem a segítés, hogy változtass magadon. Engem 2016-ban egy olyan életveszélyes mentalitásból és életképtelenségből rángatott ki egy zseniális fiatal pszichológusnő, ahonnan kevesen jönnek ki, önmagától meg nem is képes senki. Ehhez azonban nem volt elég a nő szakmai zsenialitása, nekem is akarnom kellett, és önkritikusan beismernem, hogy ahol vagyok, az nem mehet tovább.
A kérdezőék nem tűnnek szegénynek, tekintve, hogy bőven istápolják a szülei szerintem még abba is belemennének, hogy egy jobb szakembert megfizessenek neki. Évek óta tart nála ez az állapot, legalább 5-6 éve szenved a nyilvános térben ugyanattól a dologtól. Nem, nem attól, hogy a szülei ridegek, gonoszak vele, itt nem egy 18 után keményen utcára tett szituról van szó. A kérdező számtalan helyen kifejtette sokaknak, hogy konkrétan nem akar felnőni, ő (örök) gyerek, őt ne férfizze senki, ő anyuciékkal akar élni, és kvázi bele van betegedve évek óta a ténybe, hogy bizony felnőtt, a biológia ellen hiába küzd. A legrosszabb amit tehet, ha kifogásokat keres, marad a sz.rban, és az anyjáékat hibáztatja, mert azok nem akarnak egy 30 körüli felnőtt férfivel papás-mamás-gyerekest játszani a végtelenségig. Gyanítom, hogy valami nagyon súlyos trauma állhat emögött, ez még a szokásos elkényeztetett, ellustult mamahoteles szituáción is bőven túlmutat.
Nem a kérdező vagyok.
Én idősebb vagyok tőle,én is a szülőkkel élek,akik 60 körüliek,és bizony nem szexelnek,ezt sajnos onnan tudom,mert hallottam mikor ilyen témában veszekednek.
Elég tabu téma,hogy bizony X kor felett elmúlik a fizikai vonzalom egyik vagy mindkét fél részéről.
Én azt nem értem,ha szexelnek is,miben másabb az,amikor még fiatalabbak voltak?Akkor se szexeltek?
Könyörgöm felnőtt emberek esetében ettől már nem kellene zavarba jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!