Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Ó,és mennyien alapítanak úgy családot,hogy nem nőnek fel,"gyerek nevel gyereket".
A társadalom szemében ők független felnőttek,csak mert eljárnak dolgozni,és valahol laknak,távol a szülőktől.
Apám mai napig nem tudja kezelni.
Ő azt mondja nem ezért nősült meg.
Sokaknak a feleség 2.anya.
161 vagyok, 164-nek írom, tanúsíthatom, hogy nem a kérdező vagyok, de tényleg :D Bár fogalmam sincs, hogy bizonyítsam ezt be.
Csak egy hasonló személyiség, ugyanúgy "jó gyerek" vagyok, csak éppen engem nem elküldtek, hanem anyám megölte magát, végülis az is felfogható egy "elküldelek albérletbe" kategóriának, bár szerintem nálunk a fateromnak nem lett volna gond a végtelenségig együtt élni.
Mellesleg tűzhelyet, mosógépet tudok kezelni :D Inkább az én arra vagyok kíváncsi, hol lehet ezt megtanulni, hogy felnőjünk, nem a szüleinkre vágyjunk? Nekem 43 évesen ez még nem tudom, összejött-e már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!