Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim, úgy küldtek albérletb...

Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 17:47
 161/173 anonim ***** válasza:
86%
43 éves vagyok. Élnék én szívesen rántott huson, laknek a mama hotelben, csinaltatnám nyugis tempóban a dolgaim, az otthon melegeből. A baj az, hogy anyám 25 éve meghalt. Lofasz sincs itt, nem mama hotel. Így inkább alapítottam egy családot, csinálom, építem a saját cégem. Sokkal nehezebb út. De együttérzek a kérdezővel, a tököm sem akart felnőni. Igazából azt sem tudom hogy kellene felnőni. Van erre szakirodalom?
2022. nov. 8. 07:55
 162/173 anonim ***** válasza:
20%

Ó,és mennyien alapítanak úgy családot,hogy nem nőnek fel,"gyerek nevel gyereket".

A társadalom szemében ők független felnőttek,csak mert eljárnak dolgozni,és valahol laknak,távol a szülőktől.

Apám mai napig nem tudja kezelni.

Ő azt mondja nem ezért nősült meg.

Sokaknak a feleség 2.anya.

2022. nov. 8. 08:23
 163/173 anonim ***** válasza:
20%
*nem tudja kezelni a tűzhelyet,mosógépet.
2022. nov. 8. 08:24
 164/173 anonim ***** válasza:
88%
161-163 mellébeszélés másik profilokról kérdező...
2022. nov. 8. 11:45
 165/173 anonim ***** válasza:
8%

161 vagyok, 164-nek írom, tanúsíthatom, hogy nem a kérdező vagyok, de tényleg :D Bár fogalmam sincs, hogy bizonyítsam ezt be.

Csak egy hasonló személyiség, ugyanúgy "jó gyerek" vagyok, csak éppen engem nem elküldtek, hanem anyám megölte magát, végülis az is felfogható egy "elküldelek albérletbe" kategóriának, bár szerintem nálunk a fateromnak nem lett volna gond a végtelenségig együtt élni.

Mellesleg tűzhelyet, mosógépet tudok kezelni :D Inkább az én arra vagyok kíváncsi, hol lehet ezt megtanulni, hogy felnőjünk, nem a szüleinkre vágyjunk? Nekem 43 évesen ez még nem tudom, összejött-e már.

2022. nov. 8. 13:08
 166/173 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem édesanyádért! Nem, attól nem gyerek senki, hogy az anyjára vágyik, senki nem ilyen értelemben vitázik a kérdezővel. De mindegy is, sokkal több hsz. született már, mint kellett volna, aki idáig nem értette meg, miről van itt vita, az ezután sem fogja. Azért gondolom, hogy a kérdező vagy, akárcsak a három pipás, mert a szándékos félreértéssel próbáltok érvelni, holott százszor leírtuk, miről van itt szó.
2022. nov. 8. 14:52
 167/173 anonim ***** válasza:
100%
166os akkor elnézést kérek, ez valószínűleg azért lehet, mert nem olvastam el a kétcsilliárd hozzászólást. Nem akartam én semmit érvelni, csak elsírtam röpke bánatom.
2022. nov. 9. 07:46
 168/173 anonim ***** válasza:
100%
167: Elég régóta követed ezt a kérdést te is, úgyhogy bőven tudod már szerintem te is, miről van szó.
2022. nov. 9. 22:28
 169/173 anonim ***** válasza:
100%
Luke 19 éves volt, de mindegy...
2022. dec. 10. 13:55
 170/173 A kérdező kommentje:
Igen a filmben, de a színész 29
2022. dec. 10. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!