Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim, úgy küldtek albérletb...

Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 17:47
 131/173 anonim ***** válasza:
100%
130.: Melléktéma, senki nem gondolja komolyan, hogy a kérdezőéknél ebből van a gond... Egyébként nem tabutéma, hanem konkrétan hülyeség, nem igaz, hogy mindenkinél elmúlik a vonzalom x éves kor felett.
2022. nov. 5. 20:49
 132/173 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg egyértelműen a kérdező vagy...
2022. nov. 5. 20:54
 133/173 anonim ***** válasza:
33%

131.

A legtöbb házasság/kapcsolat ki sem tart az X éves korig, az akkor megismert új kapcsolatban pedig nyilván van erős vonzalom, különben nem lenne.

Legalábbis a középkorú ismerőseim többsége nem azzal van, akivel anno házasodott vagy akivel kapcsolatban volt. Lehet mondani, hogy "bezzegrégenigen", de "bezzegrégen" szinte tilos volt elválni, dédmamám még kiutálták a településéről, amiért el mert válni a kissé alkoholista és szuicid (később ez is volt a veszte) dédapámtól.

2022. nov. 5. 20:54
 134/173 anonim ***** válasza:
100%
133.: Ennek a kérdező témájához semmi köze. Pont annyira nincs, mikor azt hitted, laikus vagyok pszichológus témájában, holott nagyon nem.
2022. nov. 5. 20:56
 135/173 anonim ***** válasza:
100%
135.: Az, hogy hülyeséget feltételezgettél vakon. A kérdezőnek s.o.s.-ben tennie kell magáért, nem kifogásokat keresnie.
2022. nov. 5. 21:13
 136/173 anonim ***** válasza:
38%

136.

És pont ezzel lesz gondja a kevés szakember és a magyar egészségügy problémái miatt. Én is ezt az utat járom, amit neki szánsz, és a helyi dokin még nem sikerült tovább jutni, pedig ő is megmondta, hogy ennek sok értelme nincs, mert csak gyógyszereket ír fel meg általában elintézi, hogy ne nagyon kelljen bejárnom dolgozni. A beutaló ugyan megvan a "jobb helyekre", de ott is sokat kell várni, ami elég kellemetlen, mert én is haladnék.

2022. nov. 5. 21:17
 137/173 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom, ti is még gyermekek vagytok tuti!
2022. nov. 5. 21:18
 138/173 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem teljesen más stílusban írok,mint a kérdező,de nem ez az első kérdés,ahol ezt tapasztalom,hogy valaki meg van győződve arról,hogy egy másik válaszolóval azonosítanak.

Nekem nem játszik az ilyesmi,amúgy szerintem trollkodás is van benne,én az alapszituációra válaszoltam,mivel én is szülőkkel lakom.

2022. nov. 5. 21:20
 139/173 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként annyira nem ritka eset,sok az infantilis felnőtt.

Van olyan ismerősöm,aki 30 éves,de az anyjával él,aki 12 éves szinten kezeli.

Pl nem mehet le a konyhába este 9 után,stb.

Ott viszont nem is szeretné a kedves mama,hogy elköltözzön a fia.

Mindenre van példa.

2022. nov. 5. 21:29
 140/173 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne lenne kérdező, hogy ne lenne... És nem, nem vagyok "gyermek", némileg idősebb vagyok tőled stabil párkapcsolattal és bő tíz éve távol élek a szüleimtől (látogatások persze vannak). Papás-mamás-gyerekest akarsz játszani, és haragszol a szüleidre, amiért ők meg erre már nem hajlandóak.

140.: És nem is normális jelenség. Majd amikor meghalnak a szülők marad egy debil infantilis lenyomorított roncs utánuk, aki egy tapodtat sem lesz képes az életben megtenni önállóan.

2022. nov. 5. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!