Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 17:47
171/173 anonim válasza:
És az mit bizonyít, hogy a színész 29 éves volt? 🤣 Semmit, színészeknél teljesen átlagos, hogy sokkal fiatalabbakat / idősebbeket is eljátszanak, mint a valódi koruk. Nem a színészre, hanem a karakterre vonatkozott az idézeted.
172/173 anonim válasza:
Na, majd ettől az új helyzettől lehet, hogy sikerül kicsit felnőni. Pont azért küldtek albérletbe, mert a szüleid szerint nem helyes, hogy még mindig fiúként gondolsz magadra. Én 34 éves koromig éltem otthon, nem vagyok rá büszke, jót tett volna nekem, ha egyreszt elküldenek terápiába, aztán meg valamilyen módon a saját lábamra tudtam volna állni előbb.
173/173 anonim válasza:
Nem fog elgondolkodni sajnos. Ez az alak hosszú évek óta ezen az egy dolgon képes csak kattogni, magyar youtube videók alatt világ istene néven futhatsz vele össze. Jah, meg be akarná vezetni, hogy 24 alatt mindenki kiskorú lenne meg ilyenek, valamint szerinte tök oké a gyereknek megvernie a szülőt, az nem bántalmazás, még az "szélsőjobbos", aki rendőrt hívna az ilyen emberre. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!