Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
"más videók alól"
???
Honnan tudod? Sokakra szeretik rásütni a gúnyos "mamahoteles" jelzőt, holott elég sokan vannak akik elmennének otthonról, ha volna miből. Csak általában nincs. Én nem ismerem a kérdezőt, mert a híresztelésekkel ellentétben nem vagyok itt állandóan, és nekem az jön le, hogy a pénzügyi problémák legalább annyira a baj forrásai, mint a másik rinya. Én is leléptem volna már 22 évesen otthonról, de csak 26 évesen sikerült, öröklés révén. Az albérletárak pofátlanul magasak, sok kiadó kizárólag ebből szeretne megélni (ami érthető, csak pofátlanság), új házat pedig olyan brutális kölcsönökkel fogsz tudni venni, amit 10-20 évig fizetsz, és elég egy botlás és borul minden.
Neked beakadtak az albérletek, vagy mi?
Igen, én videók alatt ismertem meg a kérdezőt youtube-on sok évvel ezelőtt, és csak utána itt, a gyakorin. Egy időben próbáltam vele lelkizni némiképp, ezt tudja jól ő is. Elmondott ő még ennél privátabb dolgokat is, csak az tényleg nem publikus már. Sokkal később találtam meg újból itt gyakorin, egy karácsonyfás kérdés alatt, akkor döbbentünk meg sokan, hogy te jó Ég, mennyire le van már épülve minden értelemben. Nem, kérdezőnek még a mamahoteleseknél is súlyosabb gondja van agyban sajnos. Terelhetsz itt és írhatsz még vagy 6000 kisregényt az albérletekről, felesleges.
"27 évesen hogy lennék meglett ember?!!"
Úgy, mint minden normális férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!