Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 17:47
141/173 anonim válasza:
És légyszi ne gyermekezzél, mert ez már kezd egyenesen perverz hangnemet venni...
142/173 anonim válasza:
140.
Én ismertem olyat, ahol a "srác" menyasszonyát üldözte el anyuci, emberrablással meg ehhez hasonló trükökkel.
143/173 anonim válasza:
143.: Ott az anyuka volt egyértelműen beteg.
144/173 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy otthon élnék az a gáz ki kell fizetnem 120-at albira, és ők ezt elnézik!
2022. nov. 6. 07:59
145/173 anonim válasza:
144: mások, köztük a szüleid, szerint meg nem így van.
146/173 anonim válasza:
Rettenetesen gáz, hogy egy meglett, felnőtt embernek fizetnie kell maga után, rettenetesen gáz... 🤦 Pelenkázást esetleg nem vársz el tőlük?
147/173 anonim válasza:
146.
Inkább csak annyi a gáz, hogy milyen mértékben és hogy ehhez milyen szintű - általában alacsony, mert Magyarország egy elnyomható szolga-ország - fizetést adnak.
148/173 anonim válasza:
147.: Ismét terelsz... A kérdezőnek NEM ilyen problémái vannak. Gizike és gőzeke esete.
149/173 anonim válasza:
148.
160 ezerrel albérletben élni, az nagyobb probléma szerintem, mint a "jajj, nem lakhat otthon" rinya.
150/173 anonim válasza:
Hagyjuk... Sokan ismerjük a kérdezőt innen és még más videók alól is, neki nem a 160E a baja. Nyiss akkor külön kérdést az albérletárakról meg a magyar fizukról, az most itt totál irreleváns. Kérdező szempontjából pedig de, neki a "jaj nem lakhatok otthon és lehetek örök gyerek" rinya a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!