Szüleim, úgy küldtek albérletbe, hogy kerestem 160 ezer Ft-ot, pedig mindig is jó gyerek voltam. Miért okozott nekik gondot, hogy otthon laktam?! 27/F
38.
Nekem egy profilom van és állandóan kiírt nicknévvel vagyok fent, már a kezdetektől.
De a kérdező is pszichológiai eset, valóban. Én magam is, csak máshogy. Meg lehet te is. Kevés a ténylegesen egészséges ember. Főleg Magyarországon :)
42.
Őszintén? Gyakorin láttam már rosszabbakat, igaz a kérdező maga is az élvonalba tartozik, de a sorozatkérdező Balázshoz, és a politika kategóriában őrjöngő párthívek csapatához képest kifejezetten békés.
Akik szerint 160 ezerből albérletben lehet élni,azok hol élnek?
Főleg ebben a helyzetben.
Csak tudnám minek csinálnak az ilyenek gyereket.
De remélem majd ha megöregszenek nem várják,hogy támogasd őket!
Nézd,amilyen irányba haladnak a dolgok,nyugdíj vásárlóértéke,egészségügy,szociális hozzájárulási törvény senkinek ne legyen nagy mellénye.
Még lehetnek betegek a szülei,és majd akkor mutogathatnak a gyerekre,hogy miért nem nyitja rájuk az ajtót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!