Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket is idegesít a párotok...

Titeket is idegesít a párotok gyereke?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem képes elfogadni engem sem az előző házasságomból született fiam. Beszólogat, rámkiabál, hogy gyűlöl és húzzak el az apja életéből, pedig nem én miattam vált el az extől. Ruháimat kidobálta az utcára, bár ezért kapott is az apjától rendesen. Falat összefirkálja, pár poharat "véletlenül" összetör stb. Az ex sajnos uszítja ellenünk keményen, pedig sem én sem a fiam nem bántotta. A fiú 10 éves. Segítsetek, mit tegyek!

2022. okt. 24. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
23%

Nem, nem ez volt a mondandóm lényege, nem mindenki ilyen és nem is kell egyedül maradni természetesen, de épelméjű ember azért akármilyen kompromisszumot nem köt meg. Ezek szerint neked megéri csak azért, hogy együttélhess egy pasival, hogy a pszichopata-kezdemény gyereke a hasonszőrű exével a háttérben időnként idegileg kicsináljon? A te dolgod (bár, ennek ismeretében érdekelne, hogy miért mentél szét a gyereked apjával, az ennél mi rosszabbat tudott produkálni? :D)

Rajtuk változtatni nem fogsz tudni, ezt szerintem te is tudod. A párod a láthatások alkalmával a gyerekét nem fogja tudni átprogramozni. Az egyedüli, aki érdemi döntési helyzetben van ebben a szituban, az te vagy. És te mit tudsz tenni ezzel a helyzettel? Keresel más párt, vagy ráveszed a pasidat, hogy a gyerekét ne hozza haza, hanem programozzon vele külön, máshol, vagy csak akkor menjen vele haza, ha ti nem vagytok otthon, mert téged idegesít. Rá tudod venni?

2022. okt. 26. 12:24
 72/74 A kérdező kommentje:
71 és mégis miből gondolod, hogy mással - és más gyerekével - nem lennének - hasonló - gondok?
2022. okt. 26. 12:59
 73/74 anonim ***** válasza:
76%
O azt latja, hogy apa egyutt el egy uj novel es egy masik gyerekkel, csaladosat jatszva. Ertheto, ha nem birja a fiad. A modszerei eleg kakak meg gyerekesek, dehat 10 eves, csak ilyen eszkozei vannak.
2022. okt. 27. 13:40
 74/74 anonim ***** válasza:
86%

73. Már leírta higy a fiával közömbös. A düh a nőre irányul.

De ez az élet, megy tovább akkor is ha a 10 éves gyerek nem akarja. Nem érti.

2022. okt. 27. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!