Titeket is idegesít a párotok gyereke?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem képes elfogadni engem sem az előző házasságomból született fiam. Beszólogat, rámkiabál, hogy gyűlöl és húzzak el az apja életéből, pedig nem én miattam vált el az extől. Ruháimat kidobálta az utcára, bár ezért kapott is az apjától rendesen. Falat összefirkálja, pár poharat "véletlenül" összetör stb. Az ex sajnos uszítja ellenünk keményen, pedig sem én sem a fiam nem bántotta. A fiú 10 éves. Segítsetek, mit tegyek!2022. okt. 24. 14:44
1/74 anonim válasza:
Mivel idegen vagy számára, nem vagy az anyja, nem is leszel. meg van ijedve, szomorú, elkeseredett, jogos a kiakadása.
Azt javaslom ne is próbálj meg az anyjaként viselkedni. Az apukája barátnője vagy, nem több.
2/74 anonim válasza:
Eléggé. Ráadásul én vagyok az apja.
3/74 anonim válasza:
Csak én nem értem a kérdést? Ki kinek a gyereke? a TE fiad nem tud elfogadni TÉGED, és mondja, hogy húzz el az apukája életéből (gondolom x férjed), pedig a (volt?)férjed(?) nem miattad vált el az exétől? Ez hogy jön ide?
4/74 anonim válasza:
4-es: szerintem teljesen érthetően le van írva. Csak 5 sor az egész. Fuss neki még egyszer!
Kérdező: mióta van ez így? Ha még friss, az idő segíthet. Ha már régóta ez megy, akkor is az idő segíthet, de akkor olyan értelemben, hogy nagyobb korában már lazább lesz a kapcsolat. Ahogy kiveszem, az apja azért nem tűri ezeket szó nélkül. A te gyereked mennyi idős?
6/74 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha félreérthető volt. Párom fia 10 éves és nekem is van egy 8 éves szintén fiam. A párom exfelesége pedig uszítja a gyereket az én gyerekem és ellenem.
2022. okt. 24. 14:56
7/74 anonim válasza:
#3: egy a Gyakori kérdések, itt bármi megörténhet, és még több is.
Bár én inkább ezt nem értem: "nem képes elfogadni engem sem". Miért, még kit nem tud elfogadni?
8/74 anonim válasza:
#3 Igaz, a tagolás nem tökéletes, de azért fel lehet fogni, ha kétszer elolvasod, mielőtt elkezdesz gépelni. A kérdező lovagjának van egy fia, aki utálja a kérdezőt, és a kérdező előző házasságból született fiát is.
9/74 A kérdező kommentje:
Egy fél éve tart ez a helyzet, mi 10 hónapja vagyunk együtt, nem miattam mentek külön.
2022. okt. 24. 14:57
10/74 anonim válasza:
#7 Szidhatjuk itt a kérdezőt, de aki fejben az engem és a sem közé nem tud beilleszteni egy vesszőt, az nagy bajban lehet, mert akárhova mész az interneten, ennél csak durvábban érthetetlen szövegeket találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!