Titeket is idegesít a párotok gyereke?
#50 Nekem is megfordult a fejemben, hogy így vagy úgy, de rászorulnak.Nem véletlen ez a korai összeköltözés, meg az sem, hogy CSAK a férfi gyerekével van a probléma.
Mondjuk az pont mindegy szerintem, hogy miért az apával van, ugyanolyan szülő, mint az anya.
Eleinte azt hittem valamiért hogy ti négyen éltek együtt. De valószínűbb hogy csak hétvégente vagy 2 hetente a látjatáskor van ott a gyerek. Lehet tett volna egy ismerkedés periódust beiktatni tudatosan. De most már késő ezen okoskodni.
Ha tényleg csak időnként van pároddal a gyerek akkor szerintem az ilyen alkalmakkor a párod csináljon csak a gyerekkel programot kettesben ahol nem vagy ott te és a fiad. Javasolnék pszichológust is a gyereknek de nyilván az anyja nélkül ez nem lehetséges. Ezt a törés-zúzás ha nem tetszik valami mentalitást is büntetni kell (bárki bármit mond ez is a nevelés része ahogy a jutalmazás is, és a dícséret és a foglalkozások is). Viszont ha nem veletek él akkor nem igazán lehet. Itt lehetne belevonni az anyját de nyilván ő nem fog ebben részt venni.
Azért érdekes az anyja,mert bizony az ő gyereke is.
Kérdés miért nem övé az állandó felügyelet,mert nekem úgy tűnt,hogy az apával él.De lehet én értettem félre.
Mert ha nem az apjával él,akkor az új barátnővel nem is kellene feltétlen találkoznia.
Hát pedig a pasi kell,a gyerek is vele jár.
Én ezért írtam,hogy én biztos nem élnék mozaikcsaládban,vagy ha igen,legyen saját hátterem.Ne a másiktól függjek.
A gyerek jó pár évig ott lesz,ha csak hétvégi láthatásra is,de az életük része így.És ha nem is lesz szélsőséges,kedvelni nem fogja az apja új nőjét.
Sőt van,aki tiniként rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!