Titeket is idegesít a párotok gyereke?
Elhiszem, hogy rosszul esik, de nézd a gyerek oldalát is. Szerette a régi életét, a családját, azzal, hogy oda költöztél sokkal inkább valóságossá vált számára az, hogy vége a szülei házasságának.
Bármilyen nehéz is próbálj meg higgadt maradni, éreztetni, hogy nem akarod elvenni az anyja helyét, adj neki teret, de legyél nyitott a közös programokra. Fontos lenne, hogy a párod beszéljen vele, ha rossz nem a büntetés a legjobb hanem az,ha megtudja beszélni vele a helyzetet.
#33 Én nem a #31 vagyok, de egy valami azért feltűnt.A kérdező, a pasija, meg a saját gyereke nagyon jól megvannak, épp csak a kérdező pasijának a gyereke a feketeseggű mindig, mert biztos az anyja manipulálja.
Úgy sem fogja leírni a kérdező, hogy bármiben is hibáztak volna, pedig már az elején nagyot hibáztak: túl hamar összeköltöztek.Ez az alapvető probléma.
Nem volt szó arról sem, hogy mi változott a gyerek életében, mióta a kérdező is odaköltözött.Megmaradt a saját szobája, a saját élettere?A saját kis cuccain kell-e osztozkodni a kérdező gyerekével?Egy szobában lakik a kérdező gyerekével?Mielőtt összeköltöztek mennyit találkozott a kérdező és a gyereke a párja gyerekével?Akkor milyen volt a viszonyuk?
Milyen nevelési elveket vall a kérdező és a kérdező párja?Mennyiben különböznek a nevelési elveik?Nevelési elvekben, együttélési szabályokban állt-e be valamilyen változás?Mi változott?
Kivételeznek-e valamelyik gyerekkel?A gyerek leszidásán kívül hogy intéznek el egy-egy ilyen konfliktust?
Ha biztos benne a kérdező, hogy a gyerek anyja az oka mindennek, akkor miért a gyereken verik el a port?Mert azt nem írta, hogy beszéltek volna a gyerek anyjával erről és mi volt a beszélgetés eredménye.
Annyit írt csak a kérdező, hogy ő meg a fia tökéletes, a párja gyereke a bunkó, rossz gyerek, az anyja egy szemétláda, erre meg az a megoldás, hogy leb*sszák csak mindig a gyereket, mikor fog megváltozni?Hát így soha, ezt már most megmondom.
Nyilván nem fog a kérdező őszintén válaszolni, de magába nézhet ő is meg a pasija is, a saját érdekükben, ha másért nem is.
Ez így mindenképpen egészségtelen légkör, vagy a gyerek vagy a kapcsolat (vagy mindkettő) tönkre fog menni miatta.
Kellene egy elbeszélgetés a fiú anyjával hogy egy antiszoc roncsot csinál az uszitással a gyerekből. Neked, a fiúnak és az apjának pedig el kellene komolyan beszélgetnetek. 10 éves, már sok mindent ért, de sok mindent még nem. Esetleg vonjatok be szakembert.
Sosem értettem a mozaikcsaládokat.Minek megy bele ebbe bárki is.
10 éves gyereknek a válás is trauma,nemhogy idegeneket befogadni az életébe,hirtelen.
A 38-al értek egyet amikor nálam is bepróbálkozott egy 2 gyerekes kolléganő. Nem tom kivel hozta össze a 2 gyerekét.
De bocsánat én ebbe nem szállok be. Bőven elég nekem 40 beteg életére figyelni. Há már bocsánat pofám leszakad. Mér nem vállalja az ilyen a tetti következményét.
Én a helyedben kiszállnék az ilyenből. Ha csak nem akarsz Alprazolám-okon élni életed végéig mert az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!