Titeket is idegesít a párotok gyereke?
Utolsó, én is úgy értelmeztem, hogy a kissrác csak láthatáson van ott. És mit lát? Az apja lecserélte az anyját egy új nőre, őt meg egy új srácra. Velük él, nem vele, meg az anyjával. Az idegen gyerek van vele életvitelszerűen, ő csak látogató az apja érdekében. A körítés, hogy mi miért történt, őt még nem érdekli. Az van, amit lát: ő meg az anyja le lett cserélve két idegenre.
Igazuk van azoknak, hogy ha rendesek vagytok vele, az apjától meg elég minőségi időt, figyelmet és szeretetet kap, idővel, ahogy érik, és átfogóbban tudja látni a dolgokat, felétek is nyit majd, sőt még az is lehet, hogy megkedvel titeket.
Nekem akkor is a gyerekem lenne az első,nem az új nő.
47, Nekem is a gyerekem lenne az első, de az agresszív rongálást nem tűrném, főként nem jutalmaznám. Mindenki kifejezheti az érzéseit, de nem mindegy, hogy hogyan. Nem értem, komolyan, ha ugyanezt a viselkedését az iskolában adná elő, mint a gyereketek osztálytársa, kórusban fujjognátok rá, de a családon belül, jaj, szegény gyerek, fujj, gonosz mostoha?
Egyébként ugyanazt mondom, mint ti, hogy kapjon figyelmet, legyenek beszélgetések, vigyék el pszichológushoz, de bassz.us, a tombolást ne jutalmazzuk már!
Teljesen mindegy mit csinál,attól,hogy megdorgálja,nem lesz jobb.
Ennek az okát kell kideríteni,korábban is volt-e ilyen.
Én biztosan nem élnék így egy fedél alatt.
A kérdező helyében én egy időre elköltöznék.
Ha nem létkérdés,akkor pláne.Nem kell a hét minden napját együtt tölteni,még kapcsolatban sem.
Ha meg rászorulnak,bocsi,de nem fogok egy idegent a gyerek elé helyezni.
A történetből nem derül ki az ex szerepe.Neki van-e új kapcsolata.A gyerek miért nem vele van,stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!