Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idegesít, hogy anyám rendszeri...

Idegesít, hogy anyám rendszerint tudni szeretné, hogy hová megyek. Hogyan szoktathatnám le erről?

Figyelt kérdés
Tini korban még oké, de 21 éves vagyok. Különköltözés tervben van, de még nem most.
2022. aug. 5. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
A 74 éves anyósom is elmondja, hogy hova megy. Alap, ha együtt él az ember valakivel, akkor tudja, mégis merre kell keresnie, ha gond van.
2022. aug. 5. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

" Különköltözés tervben van, de még nem most."

Köszönjük, hogy megtudhattuk azt a fontos információt, hogy nem szeretnél örök életedben otthon élni. :-D

2022. aug. 5. 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Neked miert faj ha elarulod? Abban az esetben ha nem szall rad anyud, marpedig azt nem irtad, akkor ez miert olyan nagy faradtsag? Orulj neki, hogy gondosko, es torodo.
2022. aug. 5. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Anyukád talán azért kérdezi, mert tudni akarja milyen társaságba jársz, nem térsz (tértél-e rossz útra. Én azt mondanám, hog megyek a barátnőimmel szórakozni, de nem tudom hol kötünk ki. Vagy: megyünk (a szomszéd városba) és megnézzük a (valamit). Vagy: "oda megyek, ahol szombaton voltunk. Ha bajom lenne - hívlak, de ne aggódj miattam".
2022. aug. 5. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs evvel semmi gond. Ha nem kéri számon, kivel mész, mikor jössz pontosan, kik lesznek még ott stb, akkor ezt az egy információt tényleg ki lehet bírni, hogy megtudhassa.
2022. aug. 5. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ilyen "na, akkor kisasszony/fiatal úr, hová mész, kivel, mit csináltok, tudják-e az ő szüleik, és ugye nem akarsz sokáig fenn lenni meg alkoholt inni???!" beütésű, kisgyereket számonkérő feelingje van a kérdésnek, akkor nincs vele semmi gond.
2022. aug. 5. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális családban azok, akik egy fedél alatt élnek, azért szokták kérés nélkül is elmondani, mikor hová mennek, mert nem árt, hol kell keresni a másikat, ha baj van.
2022. aug. 5. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én anya vagyok, tini gyerekkel, most még nyilván tudom/elmondja magától, merre jár, de figyelni fogok erre, hogy ne telepedjek rá. Szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy elmondod, hogy kB hányra érsz haza, de felnőtt vagy, nem fogsz mindig részletesen beszámolói, hogy pontosan hová mész. Telefonon legyél elérhető.
2022. aug. 5. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább érdeklődik.
2022. aug. 5. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Amíg együtt élsz valakivel ALAP, hogy elmondod, hová mész és kb mikor jössz.

33 vagyok, a barátommal élek, szép is lenne ha csak úgy lelépnék a tudta nélkül, ő meg halálra aggódná magát.

2022. aug. 6. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!