Hogyan szoktathatnám le erről anyámat?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és anyám arra vágyik, hogy egész nap itthon legyek.
Sehová nem enged el szívesen, pedig semmi okot nem adtam arra, hogy ne bízzon bennem (sosem ittam, sosem cigiztem..stb)
Ha nagyon el akarok menni valahová elenged, de még akkor is célozgat rá, hogy jobban örülne, ha itthon maradnék.
Igazából burkoltan azt mondja, hogy "Nagyot csalódok benned, ha elmész, de azért érezd jól magad."
2017. jún. 20. 12:33
1/7 anonim válasza:
Mit mondott, amikor rákérdeztél a miért-re?
2/7 A kérdező kommentje:
A legtöbbször valami nevetséges indokot kapok.
Tegnap, azért nem mehettünk el tesómmal biciklizni, mert akkor ő egyedül marad itthon...
2017. jún. 20. 12:44
3/7 anonim válasza:
Hát igazából sehogy, mert ha nem veszi észre saját magát, az régen gáz. Ez majomszeretet és csak kapaszkodik beléd. Nem miattad csinálja ezt, az alapproblémát kellene megszüntetni, miért érzi magát rosszul...
4/7 A kérdező kommentje:
Ő is tudja, hogy hogy mi erről a véleményem és azt mondta próbál változni, de eddig nem igazán sikerült neki.
2017. jún. 20. 12:47
5/7 anonim válasza:
Menj el, majd megszokja..
Én is így csináltam mostmár győzködni sem kelp, bejelentem hogy elmegyek majd jövök ekkor és elengednek.
16/f
6/7 anonim válasza:
Szomorú hogy anyukád magányosnak érzi magát nélküled- de ettől még nem kellne otthon tartania téged. Mi lesz vele mikor a saját lábadra állsz? Talán neki is ki kellne mozdulni, hobbit keresni, meg új barátokat. Ez lenne a normális.
7/7 anonim válasza:
Mondd ilyenkor, hogy te meg nagyot csalódsz benne, ha ilyen önző, és nem enged el, és éreztesd is vele, hogy tönkreteszi a délutánod/hétvégéd stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!