Várhatóan mennyi pénzt fogsz örökölni, vagy mennyit örököltél?
Figyelt kérdés
Nem csak készpénzre gondolok, hanem vállalkozás, részvények, ház, akármi. Szóval nagyságrendileg mi a net worthe annak, amit várhatóan kapni fogsz, vagy már kaptál szülőktől vagy felmenőktől?2022. okt. 24. 00:15
61/64 A kérdező kommentje:
59 akkor hazudj a dolgokról. Én is azt fogok
2022. okt. 25. 15:18
62/64 anonim válasza:
Nyilván nem szó szerint értettem, hanem átvitt értelemben.
Akkor tessék, csak neked: adatgyűjtés.
A cél egyébként nagyon hasonló vagy tök ugyanaz, csak a módszerek különbözőek.
63/64 anonim válasza:
Ez az összeesküvés-elmélet csak a covid óta van, vagy mindig ilyen hülyék voltak az emberek?
Miért fáj az valakinek(sajnos elég sokaknak), hogy olyan adatokat kell megadni a népszámlálásnál, amilyet? Ha van bármi vagyonod, az a neveden van, tehát így is úgy is tudnak róla. Megtudják, hogy ateista vagyok, vagy hogy mivel fűtök, jujujj! Mi történhet? Mindig is statisztikából dolgoztak odafent, nagy segítség lehet bizonyos esetekben. De ha mindenki hazudozik össze-vissza, annak nem sok értelme van.
64/64 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem fogok örökölni. Bízom benne, hogy hamarabb meghalok, mint a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!