Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Várhatóan mennyi pénzt fogsz...

Várhatóan mennyi pénzt fogsz örökölni, vagy mennyit örököltél?

Figyelt kérdés
Nem csak készpénzre gondolok, hanem vállalkozás, részvények, ház, akármi. Szóval nagyságrendileg mi a net worthe annak, amit várhatóan kapni fogsz, vagy már kaptál szülőktől vagy felmenőktől?
2022. okt. 24. 00:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
49 adom :D
2022. okt. 24. 16:51
 52/64 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akadtam ki a népszámláláson, és itt sem írtam semmi olyat, amit ne mondanék el bárkinek. A többiek nevében nem tudok nyilatkozni, amúgy tényleg vicces, hogy mennyien féltik a magánéletüket, miközben mindent kiteregetnek közösségi oldalakon. :-)
2022. okt. 24. 16:54
 53/64 anonim ***** válasza:
97%

#49 Mert, egy anonim oldalon honnan tudod, hogy ki az aki írt, és hogy igazat írt-e?

Ha mondjuk azt írom, hogy én 3 teljes várost fogok örökölni, akkor elhiszed?

Esetleg ha azt írom, hogy nem fogok örökölni, akkor mi lesz?Tudni fogják, hogy anonim gyakoris/Kis Pista nem fog örökölni?

2022. okt. 24. 17:01
 54/64 anonim ***** válasza:
87%
Hát azért van egy kis különbség a kettő között. Nem hiszem, hogy sok köze van a népszámláláshoz, hogy szinte azt is megkérdezik, hogy a néhai nagyanyám 1958, november 16-án mikor xart. Olyan hülye, fölösleges kérdések voltak. Itt van egy darab kérdés, aztán arra válaszoljon, aki akar, ahogy akar, ott meg ülj a hátsódon legalább harminc percet.
2022. okt. 24. 17:05
 55/64 anonim ***** válasza:
42%

Nem foglalkozom az ilyenekkel ha valami kell az magamnak megveszem, pont ahogy eddig.

Vélhetőleg egyébként azt a házat kapom majd meg amiben jelenleg is lakom. 55 négyzetméter. Tesóm is kapott egyet. Anyám halála után mind a 2-en lemondunk a másikéról. Ennyi.

Amúgy nem értem mi a kérdés célja ?

Lakcímet senkiből nem fogsz kiszedni vagy mit akarsz ?

2022. okt. 24. 18:23
 56/64 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy ki mennyit örököl, és ha van botrányos örökléssel kapcsolatos történet, akkor ők hogyan kezelik.
2022. okt. 24. 18:46
 57/64 anonim ***** válasza:
72%

"legalább harminc percet"

Akkor szuperember vagyok, mert két főre 10 perc alatt megvoltam.

2022. okt. 24. 21:35
 58/64 anonim ***** válasza:
92%
Csak anyukámtól tudnék örökölni, attól függ, meddig él. Vagy sok milliós tartozást vagy a házat amiben most élek.
2022. okt. 24. 21:59
 59/64 anonim ***** válasza:
62%

"Tök vicces, mennyien kiakadtak a népszámlálási kérdéseken, itt meg egy akárkinek elárulnak mindent. Hihetetlen az emberi elme."

Csak van egy óriási nagy különbség a kettő között, ami miatt összehasonlíthatatlan a két dolog.

A népszámlálás EGYEDI AZONOSÍTÓ KÓDDAL van ellátva. Ergo: Minden adat, amit ott megadsz magadról (mert kötelező megadni), a központi, állami nyilvántartásba bekerül RÓLAD! Az állam szinte MINDENT tud (és tudni akar) RÓLAD! Neved, címed, elérhetőségeidet, vagyoni helyzetedet, lakáskörülményeidet, megtakarításaidat, adózási adataidat, nyaralási és vásárlási szokásaidat, aktuális tartózkodási helyedet (mobiladatok alapján), sok esetben még a legérzékenyebb adataidat is, pl. vallási hovatartozásodat, pártpreferenciádat, egészségügyi állapotodat stb. Nem csak a népszámlálásból férnek hozzá ezekhez az adatokhoz, hanem más állami nyilvántartásokból is. A népszámlálásnak baromira nem az a célja, hogy megtudják hányan élnek ebben az országban. Ahhoz elég lenne csak egyetlen egy kérdést feltenni. A cél a minél nagyobb, minél kiterjedtebb adathalászat, a lakosság teljes átvizsgálása.

Ez meg itt egy tök anonim oldal, név nélkül, beazonosíthatatlanul mindenki azt ír, amit akar. Tökre nem lehet összehasonlítani a kettőt. Az egyik nyilvános adathalászat teljesen ellenőrzött állami körülmények között (a nagy testvér mindent lát), a másik meg önkéntes, név nélküli, beazonosíthatatlan, önbevalláson alapuló (vagy igaz vagy nem) hozzászólás. Szóval ezért "hihetetlen az emberi elme".

2022. okt. 25. 15:01
 60/64 anonim ***** válasza:
82%

"A cél a minél nagyobb, minél kiterjedtebb adathalászat, a lakosság teljes átvizsgálása."

Nem igazán vagy tisztában az adathalászat fogalmával. :-D

2022. okt. 25. 15:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!