Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Várhatóan mennyi pénzt fogsz...

Várhatóan mennyi pénzt fogsz örökölni, vagy mennyit örököltél?

Figyelt kérdés
Nem csak készpénzre gondolok, hanem vállalkozás, részvények, ház, akármi. Szóval nagyságrendileg mi a net worthe annak, amit várhatóan kapni fogsz, vagy már kaptál szülőktől vagy felmenőktől?
2022. okt. 24. 00:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
84%
3 videki ingatlan, abbol egy Balaton parti, egy Bp-i lakas plusz 2 auto, szolos birtok
2022. okt. 24. 13:12
 32/64 anonim ***** válasza:
89%
Ja es egy vallalkozas
2022. okt. 24. 13:13
 33/64 anonim ***** válasza:
97%

ANincs lakas, haz, van egy 20 eves suzuki, talan azt eltudom majd adni. Vannak konyvei apamnak azokat is meg a horgaszcuccait.

Anyam reszerol semmit.

2022. okt. 24. 13:13
 34/64 anonim ***** válasza:
97%
Egy kétszobás panel lakásnak a felét fogom örökölni (mivel van egy testvérem is). Valamint kb. 5 millát (ami addig a bankban szarrá inflálódik).
2022. okt. 24. 13:16
 35/64 anonim ***** válasza:
91%
Irigységből pontoznak le, mert nem bírják elviselni, hogy más valaki örököl, ők meg nem. Én nem fogok örökölni semmit sem, mert apám börtöntöltelék, anyám meg alkesz. Én viszont szeretném megalapozni majd a gyerekeim jövőjét.
2022. okt. 24. 13:23
 36/64 anonim ***** válasza:
88%
Egy nyaraló, szőlős a hegyoldalban, amellett nem üzemelő borászat, másik ágon pedig egy nyaraló, pesti lakás, vidéki weekendház málnással. igazából ennyi az egész, amiket még el szeretnénk indítani, hogy működjenek, aztán öröklöm.
2022. okt. 24. 13:25
 37/64 anonim ***** válasza:
85%
#35 Én nem öröklök, ezt írtam.Ennek ellenére engem is lepontoztak, én meg mindenkit felpontoztam.Hidd el, lepontoznak mindenkit.
2022. okt. 24. 13:25
 38/64 anonim ***** válasza:
83%
35: ez a mostani világ mentalitása, ha én nem öröklök semmit, akkor más se és tilcsukbemertmásnakjobb. :) Évszázados növekedés és családgyarapítás következménye, hogy generációról generációra szállnak a csládi javak. Minek nulláról kezdeni valamit, ha vannak házak, bútorok, vállalkozások, járművek, stb. Én is tovább fogok adni mindent a gyerekeimnek, nehogy már csövesként kezdjék nulláról, amit már én elértem. Őket illeti meg.
2022. okt. 24. 13:27
 39/64 anonim ***** válasza:
80%
Valszeg soha semmit, de nem is érdekel. Már nagyon régen megszakítottam minden kapcsolatot a szüleimmel, azóta el is költöztem Magyarországról. Nem hiszem, hogy egyáltalán megtalálna-e bárki ha ezügyben keresne.
2022. okt. 24. 13:30
 40/64 anonim ***** válasza:
89%

Nagyjábol semmit.

Apa meghalt 3 éves koromban. Amilye volt, az mind anyáé lett.

Anyának volt egy elit környéki családi háza. Ezt nevelőapam eladatta vele, leköltöztek nevelőapám szülői házába. Ami az ő nevén van, tehát ahhoz soha nem lesz közöm. A pénzt elherdálták. Magyarán anyámat földönfutóvá tette.

Igazából anya nevén van egy közepkategóriás autó, ami talan ha 6-700ezret ér, de lehet ennyit sem, azon osztoznánk 4en (3 tesóm van).

2022. okt. 24. 13:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!