Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám "nyugton...

Mit tegyek hogy anyám "nyugton haggyon"Sajnos apám cigá...ny vérét örököltem és nagyapámét és iszok minden nap 1,2 sör.Mit tegyek annak érdekében hogy el fogadjanak így édesanyámék?

Figyelt kérdés

Apámat nem ismerem tehát vele nem tudok beszélni stb....

Megvan nekem is a saját problémám (magamba fordulva el rejtem az érzelmeim mindenki előtt legjobb barátjaim előtt is édesanyám is hiába kérdezi mi a gond csak annyit felelek semmi jól vagyok.)Kérem ne írjanak negatív válaszokat csak a kérdésemre.

2021. júl. 23. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Ne fogd a cigány véredre az ivást. Egy csomó cigány normálisan él és nem piál. Te egyszerűen csak iszol. Ha anyádék fizetik, nem kötelességük elfogadni. Ha magadnak veszed, nincs közük hozzá.
2021. júl. 23. 21:56
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

"Magamba fordulva el rejtem az érzelmeim mindenki előtt legjobb barátjaim előtt is"

Nem igazi barátok? Vagy te nem bízol bennük?

Inkább dolgozz magadon, akkor nem kell majd piálnod, lesznek igazi, tartalmas emberi kapcsolataid, élményeid, nem utolsó sorban a nőd és a gyerekeid is boldogabbak lesznek majd veled.

2021. júl. 23. 21:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pl probalj változni picit.
2021. júl. 23. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szembe a tényekkel: te nem c*gány vért örököltél, hanem alkoholista vagy. Kérj professzionális segítséget a változtatáshoz.
2021. júl. 23. 22:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy inkább egy jóbaráttal vagy édesanyáddal megbeszélnéd a problémáid, esetleg pszichológussal. Inkább az ivást választottad, nincs olyan, hogy a véred miatt iszol. Ez egyedül a te felelősséged és választásod volt. Miért rombolod magad és rontod tovább a helyzeted? Mit oldott meg a pia eddig?
2021. júl. 24. 09:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kidobnálak, ha meg sem próbálnál segítséget kérni, hanem csak hárítanál mindenféle kamuhülyeséggel és piálnál tovább.
2021. júl. 24. 09:46
 7/12 A kérdező kommentje:
Válaszokat kértem a kérdésemre de.
2021. júl. 24. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Semmit, egy szerető anya aggódik a gyerekéért, mikor látja, hogyan teszi tönkre magát és az életét. Te elnéznéd, hogy a gyereked önpusztító életet él?
2021. júl. 24. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Na a sok okos álszent. Aki rá mer nézni életében az alkoholra az már alkoholista nem? Naponta 1 vagy 2 sört ne nevezzünk már alkoholizmusnak.
2021. júl. 27. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem alkoholizmus, ha el tudja hagyni gond nélkül, de ténylegesen, tünetek nélkül vagy megváltozott hangulat nélkül. Vajon el tudja?

Ebben az országban eléggé sok embert érint, de attól még nem normális.

2021. júl. 27. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!