Mit tegyek hogy anyám "nyugton haggyon"Sajnos apám cigá...ny vérét örököltem és nagyapámét és iszok minden nap 1,2 sör.Mit tegyek annak érdekében hogy el fogadjanak így édesanyámék?
Apámat nem ismerem tehát vele nem tudok beszélni stb....
Megvan nekem is a saját problémám (magamba fordulva el rejtem az érzelmeim mindenki előtt legjobb barátjaim előtt is édesanyám is hiába kérdezi mi a gond csak annyit felelek semmi jól vagyok.)Kérem ne írjanak negatív válaszokat csak a kérdésemre.
"Magamba fordulva el rejtem az érzelmeim mindenki előtt legjobb barátjaim előtt is"
Nem igazi barátok? Vagy te nem bízol bennük?
Inkább dolgozz magadon, akkor nem kell majd piálnod, lesznek igazi, tartalmas emberi kapcsolataid, élményeid, nem utolsó sorban a nőd és a gyerekeid is boldogabbak lesznek majd veled.
Nem alkoholizmus, ha el tudja hagyni gond nélkül, de ténylegesen, tünetek nélkül vagy megváltozott hangulat nélkül. Vajon el tudja?
Ebben az országban eléggé sok embert érint, de attól még nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!