Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erről apám kap infót? Vagy nem?

Erről apám kap infót? Vagy nem?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, nevén van a telefon, emailban jön számla neki. Ez egy ilyen céges flotta. Annyira nem értek hozzá. Kérdésem az lenne, hogy következő hó elején arról kap infót, hogy engem ki hívott vagy én kit hívtam ? Mennyit beszéltünk? Néha felhiv akkor kb 5 perceket beszélünk, meg én néha megcsörgetem. Van valakim de nem akarom, hogy bárki is megtudja,mert 13,5 évvel idősebb nálam. Apám már azon is kiakadt, hogy tesóm és a párja között 9 év van a fiú (azaz a tesom javára)
2021. júl. 17. 18:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Dehogy kap listát arról, hogy ki hívott vagy kit hívtál... A számlán összegezve van leírva, hogy abban az 1 hónapban mennyit beszéltél és mennyi sms-t küldtél.
2021. júl. 17. 18:08
 2/16 anonim ***** válasza:
15%
Igen
2021. júl. 17. 18:09
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Kérhet külön hivaslistat a hívott számokról, de személyiségi jogok miatt jopár éve már csak úgy adták ki, hogy az utolsó két vagy három szám helyen x volt. Fogadott hivasokrol pedig nem tud információt kapni.
2021. júl. 17. 18:09
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Csak ha ker vmi miatt szamlareszletezot. Akkor a kimeno hivasok telefonszammal, hivas idejevel es idotartamaval latszodik. De a bejovo hivasokrol nincs info benne.
2021. júl. 17. 18:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Pl

[link]

2021. júl. 17. 18:12
 6/16 anonim ***** válasza:
44%

nem teljesen értem. A telefonnak mi köze ehhez? Az is céges? AZ előfeztés a cégé, ha céges flottáról van szó.

Lehet, hogy kap, lehet nem, lehet a cég is kap.

2021. júl. 17. 18:27
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is ilyen előfizetésem van, a számlán nincs információ arról, hogy ki hívott, kit hívtál, csak az, hogy mennyi sms volt, hány perc beszélgetés.
2021. júl. 17. 18:38
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Én is flottás voltam apósom cégénél. Ő kapott részletes listát.
2021. júl. 17. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Flottás számlák esetében ez nem tudom hogy hogy megy, (bár nem is értem, ha flottás akkor azt a cég fizeti, ergo édesapád nem is kéne kapjon számlát, nem?) viszont magáncsomagok esetében ehhez külön kérvényt kell benyújtani és én úgy tudom hogy ehhez kell a te engedélyed is, hiszen te vagy a telefon felhasználója. Viszont most kérdés hogy jogilag akkor kinek a néven is van a díjcsomag. Viszont hacsak nem lépted túl a kereted sokezer forinttal akkor ezen szvsz felesleges aggódni. Ha ettől félsz máskor beszéljetek wifin.
2021. júl. 17. 18:42
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Nem kap szamla reszletezot. Nekunk is ceges flotta van. Csak annyit latok a szamlan, hogy osszesen mennyit beszt a gyerek 30- as, 20as ill. 70es stb. hivokorzettel. Tehat az inditott hivasok. Hany db sms-t kuldott. A szamlareszletezot a ceges flotta ugyintezoje viszont kikerheti az adott szolgaltatotol. Ehhet nalunk az ugyvezeto alairasa is kell. Ha apukad az ugyvezeto, akkor konnyu dolga van, vagy ha naluk nincs ez a protokoll akkor is konnyu dolga van. Hasznaljatok vibert. Azt nem tudja lekerdezni/ ellenorizni sehogy.
2021. júl. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!