Mit tegyek, ha apám egy boomer?
Sajnos mást nem tudok rá mondani.. Olyan szinten sok hülyeséget belelát ilyen internetes dolgokba. Amazonról alig engedett rendelni (csoda hogy végül megengedte), mert azt mondta, hogy biztos át fognak verni és nem küldenek semmit, meg ilyenek. Aztán most meg számítógépet akarok venni, olyanokat mond, hogy teljesen jó a mostani laptopom (ami amúgy egy elavult fos és nem is ért hozzá), meg hogy biztos az internet miatt akadozik csak rajta a játék stb. Meg azt mondta, hogy a számítógépes boltban biztos át fognak verni, és nem azt raknak a gépbe amit én akarok, meg hogy megveszem windows nélkül a gépet és akkor 40 ezerért kell rá windows-t venni. Én mondtam neki, hogy egy windows kulcsot már 2-3 ezer forintért lehet venni, erre azt mondta hogy az meg biztos vírusos vagy illegális...
Már esküszöm fáj, meg remegek az idegességtől, hogy komolyan ezért nem enged számítógépet venni... :( Szerintetek mit csináljak?
Gondolom ő fizeti azért kukacoskodik.
Az enyém is ilyen volt, elmagyaráztam nekk valamit, belekötött ahol tudott, elmagyarázta neki ugyanazt egy vadidegen itta minden szavát.
Amióta felnőtt vagyok nem sokat beszélünk.
18 éves vagyok.
Nem ő fizeti, bár igaz hogy ő adta a pénzt a hónapok során, amiből összegyűjtöttem egy nagyobb összeget. Már tavaly óta akarok számítógépet amúgy, eddig az volt az indoka, hogy vegyek inkább autót a pénzből, de vett nekem egy autót azóta (nem én kértem, random vette)
#2-es vagyok:
Kaptál egy kocsit 18 évesen (gondolom a jogsit is ő fizette).
Ahelyett hogy itt picsogsz hogy mekkora g**i inkább keress valami nyári futármelót vagy bármit, el tudsz járni bárhova dolgozni.
Gyűtsd össze a pénzt a gépre és vedd meg a saját pénzedből.
A ti generációtokkal vannak óriási gondok.
"A te generációd a számítógépnél meg a netnél nem lát tovább."
Pont ennek köszönhetem hogy felnyílt a szemem, és valószínűleg nem egy agymosott alkalmazottként fogok gürizni egész életemben.
Tehát apád a 70-es éveiben jár?
Ha nem, akkor rosszul használod a boomer szót, nézz utána a jelentésének.
Ja persze... vállalkozó leszel, de itt a gyk-n fogod megkerdezni, h hogyan kell vallalkozast alapítani és mit tanácsolunk, milyet... 😂😂😂😂
Csaxólok h a vallalkozók a megbízóknak güriznek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!