Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apám egy boomer?

Mit tegyek, ha apám egy boomer?

Figyelt kérdés

Sajnos mást nem tudok rá mondani.. Olyan szinten sok hülyeséget belelát ilyen internetes dolgokba. Amazonról alig engedett rendelni (csoda hogy végül megengedte), mert azt mondta, hogy biztos át fognak verni és nem küldenek semmit, meg ilyenek. Aztán most meg számítógépet akarok venni, olyanokat mond, hogy teljesen jó a mostani laptopom (ami amúgy egy elavult fos és nem is ért hozzá), meg hogy biztos az internet miatt akadozik csak rajta a játék stb. Meg azt mondta, hogy a számítógépes boltban biztos át fognak verni, és nem azt raknak a gépbe amit én akarok, meg hogy megveszem windows nélkül a gépet és akkor 40 ezerért kell rá windows-t venni. Én mondtam neki, hogy egy windows kulcsot már 2-3 ezer forintért lehet venni, erre azt mondta hogy az meg biztos vírusos vagy illegális...

Már esküszöm fáj, meg remegek az idegességtől, hogy komolyan ezért nem enged számítógépet venni... :( Szerintetek mit csináljak?

2021. júl. 5. 21:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
16%
Kurvxra idegesito, mikor szülők akarnak okoskodni olyan témában, amihez nem is ertenek. Mi mindig lezongoraztuk telefonvasarlas elott hogy “mér nem jó a 30 ezres Xiaomi?”, aztan amiota sajat penzem van, elmegyek, megveszem, es kesz. Mondjuk nem is kell gyakran vásárolni, mert az elso szembejövő olcsó szart választom… de azért meg kell kerdezni hogy az miért nem jó.
2021. júl. 6. 00:37
 22/34 anonim ***** válasza:
49%
mert NEM az elso szembejövő olcsó szart valasztom* bocsi, mar nagyon beleeltem magam a szülők helyebe xd
2021. júl. 6. 00:38
 23/34 anonim ***** válasza:
41%
Amugy latom mar megint összefújta a szemetet a szél a kommentszekcioba. Kocsit nem ő kérte, kapta, ilyen módon felesleges visszatámadni vele, hogy oruljon neki. Sajat pénzét meg ha kiszorja az ablakon ahhoz sincs koze senkinek.
2021. júl. 6. 00:41
 24/34 anonim ***** válasza:
75%

Számítógép az ördög műve,káros,ne használd!

Lassú gép türelemre tanít.

(Régi üzbég mondás)

Pénzeden disznót vegyél és azt nevelgesd!

Arckönyvből töröltesd fiókodat!

2021. júl. 6. 00:55
 25/34 A kérdező kommentje:
Lassú gép nem türelemre tanít, csak hullik a hajam tőle
2021. júl. 6. 01:25
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

12: lássunk, konkrétan....

adócsaló akarsz lenni...??????

Mert a passzív jövedelmek (legyen az bármi) se a zsebbe csorognak ám...

2021. júl. 6. 09:53
 27/34 anonim ***** válasza:
82%
kérdező, felébredtél már...???? mosd le a pisit a kezedről, mert egész éjszaka belelógott a bilibe... :-D
2021. júl. 6. 09:54
 28/34 anonim ***** válasza:
94%
Én egyetértek veled... apád a hibás, meg anyád, hogy ennyi eszed lett 18 éves létedre... :D Ha felnyílt volna a szemed, akkor nem itt picsognál... ha már annyira csilliárdos tudsz lenni pillanatok alatt, akkor miért nem vagy már az? :D
2021. júl. 6. 11:42
 29/34 kovpet ***** válasza:
83%

"Én mondtam neki, hogy egy windows kulcsot már 2-3 ezer forintért lehet venni, erre azt mondta hogy az meg biztos vírusos vagy illegális..."

Khm, akkor mégse olyan sötét az öreg. Lehet, másban is igaza van?

Amúgy, ha nem játszani akarsz, akkor minek egyáltalán Windows?

2021. júl. 6. 12:21
 30/34 anonim ***** válasza:
27%

Jajj légyszi ne jöjjünk már a generációs agyf*sszal.

Igenis vannak olyanok, akik elvannak a saját lábukon. Amennyit látok a srác írásaiból normálisnak tűnik, ha nem természetesnek veszi hogy kocsit kap, és összegyűjtögette a pénzt.

A mai világban a laptop és a számítógép már befektetés. Az egyetemre és a munkához lassan már elengedhetetlen. Tényleg okosabb ha vesz egy jót, hát még jó is hogy ért hozzá mire van szüksége.

2021. júl. 7. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!