Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apám egy boomer?

Mit tegyek, ha apám egy boomer?

Figyelt kérdés

Sajnos mást nem tudok rá mondani.. Olyan szinten sok hülyeséget belelát ilyen internetes dolgokba. Amazonról alig engedett rendelni (csoda hogy végül megengedte), mert azt mondta, hogy biztos át fognak verni és nem küldenek semmit, meg ilyenek. Aztán most meg számítógépet akarok venni, olyanokat mond, hogy teljesen jó a mostani laptopom (ami amúgy egy elavult fos és nem is ért hozzá), meg hogy biztos az internet miatt akadozik csak rajta a játék stb. Meg azt mondta, hogy a számítógépes boltban biztos át fognak verni, és nem azt raknak a gépbe amit én akarok, meg hogy megveszem windows nélkül a gépet és akkor 40 ezerért kell rá windows-t venni. Én mondtam neki, hogy egy windows kulcsot már 2-3 ezer forintért lehet venni, erre azt mondta hogy az meg biztos vírusos vagy illegális...

Már esküszöm fáj, meg remegek az idegességtől, hogy komolyan ezért nem enged számítógépet venni... :( Szerintetek mit csináljak?

2021. júl. 5. 21:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

30, valóban nagyon normális mikor olyanokat ír hogy majd dob egy deákot a lambóból. Ötéves szint.

Oké, még talán 10-11 évesen is ennyire tudatlan és idealista voltam, de afelett már senkinek nincsenek ilyen tévképzetei.

Gondolom emiatt mondják hogy jelenleg az oktatás a béka segge alatt van. Álomvilágban élnek a fiatalok, és még az arcuk is extranagy hozzá, ebből hatalmas pofáraesés lesz.

2021. júl. 7. 11:23
 32/34 A kérdező kommentje:
Normális vagyok (egy 29 éves barátom szerint a koromhoz képest jóval értelmesebb is vagyok), viszont nyilván csak azzal viselkedek így, aki meg is érdemli. Ha egy anonim oldalon jöttök ezzel a generációs hülyeséggel, meg hogy "mennyé dógozni ha pézt akarsz", akkor én miért ne süllyedhetnék a ti szintetekre?
2021. júl. 7. 14:03
 33/34 anonim ***** válasza:
87%
Nagy arc, kudarc...hajrá öcsém...
2021. júl. 15. 06:20
 34/34 A kérdező kommentje:
lmao
2021. júl. 25. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!