Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apám egy boomer?

Mit tegyek, ha apám egy boomer?

Figyelt kérdés

Sajnos mást nem tudok rá mondani.. Olyan szinten sok hülyeséget belelát ilyen internetes dolgokba. Amazonról alig engedett rendelni (csoda hogy végül megengedte), mert azt mondta, hogy biztos át fognak verni és nem küldenek semmit, meg ilyenek. Aztán most meg számítógépet akarok venni, olyanokat mond, hogy teljesen jó a mostani laptopom (ami amúgy egy elavult fos és nem is ért hozzá), meg hogy biztos az internet miatt akadozik csak rajta a játék stb. Meg azt mondta, hogy a számítógépes boltban biztos át fognak verni, és nem azt raknak a gépbe amit én akarok, meg hogy megveszem windows nélkül a gépet és akkor 40 ezerért kell rá windows-t venni. Én mondtam neki, hogy egy windows kulcsot már 2-3 ezer forintért lehet venni, erre azt mondta hogy az meg biztos vírusos vagy illegális...

Már esküszöm fáj, meg remegek az idegességtől, hogy komolyan ezért nem enged számítógépet venni... :( Szerintetek mit csináljak?

2021. júl. 5. 21:30
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Azt se mondtam, hogy vállalkozó leszek. Elég tudással, idővel és tőkével elég szép pénzeket lehet leakasztani munka nélkül is.
2021. júl. 5. 22:32
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Na akkor erre most válaszolj... Te hogy akarsz pénzt keresni munka nélkül?😂😂😂 Magyarázd már az utolsó hozzászólásodat😂
2021. júl. 5. 22:33
 13/34 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem apádnak több esze van, mint neked.

[link]

2021. júl. 5. 22:40
 14/34 A kérdező kommentje:
Na pont ezért tartotok ott, ahol.
 15/34 anonim ***** válasza:
94%

Youtuber vagy esportoló szeretne lenni az öcskös

Majd rájön...

16/34 anonim ***** válasza:
60%
Mai kis görények, dolgozni egyik sem akar.
2021. júl. 5. 22:53
 17/34 anonim ***** válasza:
7%
Laptop vásárlásra ez a legmegbízhatóbb oldal! Csak pipáld be, hogy mi legyen benne és mi kell még mellé. [link]
2021. júl. 5. 22:56
 18/34 A kérdező kommentje:
#17 Hát ja, kicsit többre akarom vinni. Majd dobok egy deákot a lambóból
2021. júl. 5. 22:58
 19/34 anonim ***** válasza:
88%
18 évesen vegyél már kicsit vissza magadból.. ilyen arrogáns, pökhendi, beképzelt f@sz hozzáálással örülj neki, ha nem az utcára kerülsz majd pár év múlva, mikor a "boomer" apád kidob...
2021. júl. 5. 23:01
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

Kis hülye.

De hát mind ilyenek voltunk, igaz?;)

2021. júl. 5. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!