Erről apám kap infót? Vagy nem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, nevén van a telefon, emailban jön számla neki. Ez egy ilyen céges flotta. Annyira nem értek hozzá. Kérdésem az lenne, hogy következő hó elején arról kap infót, hogy engem ki hívott vagy én kit hívtam ? Mennyit beszéltünk? Néha felhiv akkor kb 5 perceket beszélünk, meg én néha megcsörgetem. Van valakim de nem akarom, hogy bárki is megtudja,mert 13,5 évvel idősebb nálam. Apám már azon is kiakadt, hogy tesóm és a párja között 9 év van a fiú (azaz a tesom javára)2021. júl. 17. 18:03
11/16 anonim válasza:
Akkor kap, ha kér, alapból nem küldenek, de a részletes számlából sem derül ki, hogy kivel beszélsz.
35 éves nővel úgysem fogsz házasodni, ha szerencséd van lefekszik veled.
12/16 anonim válasza:
De még ha kapna is számlarészletezőt.... tuti, hogy név nincs rajta, csak hívott számok... Abból meg rohadtul nem tudja meg, hogy ki van a szám mögött...
13/16 anonim válasza:
Ha hívásrészletezőt kér akkor látja milyen számokat hívtál.Azt nem tudja kié a szám max ha felhívja
14/16 anonim válasza:
Nekem volt céges telóm. Nem kaptam róla külön számlát.
15/16 anonim válasza:
Elöbb utobb ugy is kiderül, vagy örökké titokban marad?
16/16 anonim válasza:
A bejövő hívasokról senki nem kap listát, a kimenőről meg a szerződések szerint
Az meg a cég ügyrendjétől függ,hogy odaadja-e ezt a dolgozónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!