Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám kirakhatja a barátnőmet...

Apám kirakhatja a barátnőmet a házból?

Figyelt kérdés
Azért mert nem kedveli ? vécére mindig úgy megy amíg vécézik addig megvárom mert a barátnöm félénk típus. sokszor én fizetem ki helyette ki a szállást éttermet és ezen kiakad pedig nem kéne. 2 éve vagyunk együtt.

2021. júl. 17. 11:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Természetesen kirakhatja.
2021. júl. 17. 11:51
 2/16 anonim válasza:
96%
Ha apade a haz, akkor persze.
2021. júl. 17. 11:54
 3/16 A kérdező kommentje:
nem. a mamáé de ő meghalt.
2021. júl. 17. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Akkor nem a mamáé, hiszen halott... Ki örökölte a házat?
2021. júl. 17. 11:59
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Lehet túlságosan kihasznál és ez nem tetszik az öregednek.

Vicces ez az annyira félénk jellemző.

Ez a kis aranyos annyira azért nem fél,hogy ott legyen , ahonnan szerinted a faterod kidobná...

Mindig az a mondás jut eszembe,hogy alamuszi macska, nagyot tud ugrani.

Régen hülyeségnek gondoltam.

Hát most már másképp látom.

2021. júl. 17. 12:01
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván apa a haszonélvező, tehát ő döntheti el, kit enged be.
2021. júl. 17. 12:03
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
2 éve vagytok együtt és nem mer egyedül elmenni WC-re? Ha ez igaz, akkor ott vannak bajok és az nem a félénkség. Azért köszönni mer?
2021. júl. 17. 12:11
 8/16 anonim ***** válasza:
97%
Ott lakik nálatok? Ki a tulajdonos? Ha elmúltál 18,akkor nem csak a barátnődet, de akár téged is kirakhat. Persze, ha ő örökölte a házat.
2021. júl. 17. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

3: Ööööö.....???? EGy halottnak nem lehet tulajdona!

Nagymamádé VOLT a ház - de akkor azt apád örökölte, nem????

Tehát apádé a ház.

2021. júl. 17. 12:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Első körben ki a tulaj? Az oké hogy a mamáé volt anno de mivel már nem él így a tulajdont más örökli, alapesetben apád ha Ő a legközelebbi hozzátartozó és nincs testvére, ha van testvére akkor nyilván annyi felé osztódik ahányan vannak. Ha végrendelet volt és Te örökölted akkor nyilván a tiéd vagy ha apád a javadra lemondott az örökségről vagy átadta azt neked.

Na meg a másik hogy van olyan hogy haszonélvezet. Az is kérdéses hogy egyáltalán van-e haszon élvezője mert ha van és apád az akkor van beleszólása ki lakik ott és ki nem, sőt ha te vagy a tulaj de apád a haszonélvező ugyanúgy kirakhat csak nem adhatja el. Ha esetleg az van hogy mindketten haszonélvezők vagytok akkor megkell egyeznetek. De én nyilván nem laknék olyan helyen ahol vita van ilyen miatt és inkább lépnék a barátnőmmel együtt. Olyan környezetben nem szívesen élnék ahol még wc-re se mehet nyugodtan az ember. De ez én vagyok.

2021. júl. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!