Apám kirakhatja a barátnőmet a házból?
Figyelt kérdés
Azért mert nem kedveli ? vécére mindig úgy megy amíg vécézik addig megvárom mert a barátnöm félénk típus. sokszor én fizetem ki helyette ki a szállást éttermet és ezen kiakad pedig nem kéne. 2 éve vagyunk együtt.2021. júl. 17. 11:48
11/16 anonim válasza:
Hány évesek vagytok a barátnõd dolgozik, besegit a háztartásba?
12/16 anonim válasza:
Még szép hogy kirakhatja. Nem köteles megtűrni a házában senkit. És ha jól értem: rendesen tömöd pénzzel a csajt, a nyakára költöztetted: Mi baja is lehet apádnak? (mondd hogy nem lakik már két éve a nyakán) Azon kívül hogy élősködőnek gondolja a csajt...
13/16 anonim válasza:
elege van abból, hogy az ő házában eltartasz egy nőt, akinek nincs gyereke (mert akkor érthető volna az eltartás), ráadásul a lánynak az elmondásod szerint agyi problémái vannak, félni a WC-n egy családi házban pl. nem normális. Hacsak apád rá nem tör a budin, hogy megerőszakolja.
14/16 anonim válasza:
Alapesetben a gyerek örököl, így apádé a ház. Persze, hogy kirakhatja.
Jusson eszedbe, hogy valószínűleg neked akar jót vele.
16/16 anonim válasza:
2 éve halott, de nem tudjatok kié a ház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!