Apám belém köt vagy igaza van?
Ma délelőtt elmentünk én és apám autóval egy csatornacsőért mert kellett és megállt a benzinkútnál és adott pénzt hogy vegyek neki meg magamnak üditőt én vettem neki egy hellt mert azt szereti és nem volt hideg csak közepes hőmérsékletű azt megvettem és odaadtam neki
Apám:-Hozhadtál volna valami mást ami hideg
Én:-Bemehettél volna te is és választottál volna
Apám elkezdett velem veszekedni hogy én hogy beszélek vele meg hogy én olyan leszek mint a bácsikám meg hogy ő szépen szólt hozzám és elkezdett gyorsan menni az autóval
Kezdődik, apu, kezdődik...😂
A 16éves akit munkára kényszerít az apja... 23. Epizód...😂😂
Talán beszéld meg a fateroddal
hogyan lettünk ilyen életképtelenek?
Normálisan így működött volna :
-Hozhattál(ezt kijavítottam neked.) volna valami mást ami hideg.
-Bocs, azért hoztam mert azt hittem ezt szereted. (Az hogy visszatámadsz arra utal hogy ugyan olyan gyökér vagy mint az apád.
"Az hogy visszatámadsz arra utal hogy ugyan olyan gyökér vagy mint az apád."
Az alma nem esik messze a fájától.
Mondjuk én nem hadováltam volna, hanem felajánlom, hogy kicserélem valami hidegre. Úgyis azt mondta volna, hogy hagyd a fenébe!
Utána már nem is kellett volna kérdést kiírnom erről a Gyakorira, de én nem is vagyok mentálisan rácuppanva a konfliktusgenerálására.
Neked meg az apád úgy tűnik a mániáddá kezd válni és ez enyhén szólva is beteges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!