Apám beszólt, amikor kikértem magamnak, akkor pedig megsértődött. hogyan értethetném meg vele hogy ő volt a bunkó?
Röviden: megkérdezte hogy lenne-e kedvem hétvégén meglátogatni a távolabb élő nagyszüleimet vele, amire mondtam hogy bocsi, de fodrászhoz van időpontom.
Erre ő: minek, úgyis úgy néz ki a hajam mint a rőzse.
Mindig is száraz, göndör hajam volt, de most egy betegség miatt 3 fajta gyógyszert szedek, ami miatt kb csomókban hullik a hajam, tehát elég érzékeny vagyok a témára és ezt ő is tudja.
Megmondtam neki hogy nem kértem tanácsot, köszönöm erre felállt és elment.
(nem lakunk együtt már)
azóta nem beszél velem és a nagyszüleimnek azt mondja én bántottam meg őt.
Mindketten bunkók voltatok, egyezzünk ki ebben!
Mellesleg fodrász időpontot át lehet tenni másik alkalomra.
XDDDDD miket irnak jezus
Szerintem nem voltal bunko, mondjuk en nem jarok fodrászhoz, de anyum igen, es ugy kell megverekedni 1-1 szabad helyért, szoval nem olyan egyszeru atrakatni az időpontot, plane ha mar pl le is van nőve a hajad, akkor nem is akarsz még 2-3 hetet várni. A nagyszulokhoz meg jovoheten is lemehettek. Nem tudom emiatt miert a hajadat kell fikázni, amirol nem tehetsz.
nem voltál az, apád a bunkó
többi válaszadó miért gondolja hogy amúgy nem látogatja a nagyszüleit a kérdező?
Szerintem a nagyszülőlátogatást könnyebben át lehet rakni, mint egy fodrászt pl pesten vagy bármelyik nagyobb városban. Sajnálom ami a hajaddal történik, nemkem is volt hasonló.
Szerintem apád volt a bunkó, de a többi válasz szerint nincs igazam. 🤷♂️
5!
Mondjuk mert távolabb élő nagyszülőket említ és nem lakik az apjával.
Az apád volt a bunkó azzal, hogy mikor nem azt a választ kapta a kérdésére, amit várt, elkezdett cserébe sértegetni, mint egy hülyegyerek. Azt vajon minek kellett?
Ha olyan fontos neki, hogy vele menj a nagyszüleidhez, akkor korábban kéne egyeztetnie veled. Ha meg hirtelen ötlettől vezérelve kérdezi meg, hogy a hétvégén ráérsz-e, akkor miért csodálkozik a nemleges válaszon, ha egyszer az is opció?
Te nem sértetted meg őt. Össze lehet hasonlítani, amiket egymásnak mondtatok, és látszik, hogy pont te voltál az, aki képes volt vigyázni a szájára, ő meg nem. Magától sértődött meg, az "amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek" hozzáállása miatt, mert meglepődött azon, hogy a büntetésnek szánt sértéstől sem állsz abba az irányba, amelyikbe ő akarja, hanem csak kikéred magadnak. Nem kéne meglepődnie. Aki normálisan és minimális tisztelettel áll a másikhoz, az nem sértésekkel akarja "irányba pofozni", hanem normálisan kér.
A nagyszülőkhöz is lehet máskor menni, ahogy fentebb már páran írták. Valószínűleg ők nincsenek is úgy betáblázva, mint egy fodrászat. Bár nem tudom, mert én is magamnak vágom a hajam.
Az apa volt tapintatlan a megjegyzésével.
A nagyszülők látogatásáról meg annyit: amelyik program korábban le lett fixálva, az élvezzen elsőbbséget. Itt a fodrászhoz már volt időpont, amikor a nagyszülők meglátogatása fölmerült.
Továbbá az apa egy második marhaságot is csinált. Nem el kellett volna mennie, hanem megoldást keresnie a helyzetre.
Egész hétvégét igénybe venne a látogatás? Ha nem, akkor lehet variálni, mikor megy a kérdező fodrászhoz (gondolom szombat délelőtt), és utána vagy a másik napon menni a nagyszülőkhöz.
Ha meg akkora a távolság, hogy egy napra nem érdemes menni, akkor azt egyeztetni, hogy jövő hétvégén el tudna-e menni. Vagy ha valamelyiküknek az sem jó, akkor a legközelebbi hétvégén, amelyiken mindketten ráérnek.
Ez lett volna a normális hozzáállás, ha tényleg az a cél, hogy a lányával elmenjen a nagyszülőkhöz.
Ugyanakkor a lánya (a kérdező) is fölvethette volna, hogy jövő héten pl. ráér, és akkor szívesen menne, tegyék át akkorra a látogatást.
Ő is tapintatlan volt, mert azért édesapjának rosszul eshet, ha úgy érzi, hogy lánya nem akarja meglátogatni vele az ő szüleit. Épp ezért én hangsúlyoztam volna, hogy szívesen meglátogatom nagyszüleimet, de egy fix programot nem akarok átrakatni. És próbáltam volna olyan megoldást találni, hogy mégiscsak együtt elmehessünk a nagyszüleimhez.
Szóval itt azt látom, hogy egyik fél sem viselkedett helyesen, de az apa volt jobban tirpák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!