Apám beszólt, amikor kikértem magamnak, akkor pedig megsértődött. hogyan értethetném meg vele hogy ő volt a bunkó?
Röviden: megkérdezte hogy lenne-e kedvem hétvégén meglátogatni a távolabb élő nagyszüleimet vele, amire mondtam hogy bocsi, de fodrászhoz van időpontom.
Erre ő: minek, úgyis úgy néz ki a hajam mint a rőzse.
Mindig is száraz, göndör hajam volt, de most egy betegség miatt 3 fajta gyógyszert szedek, ami miatt kb csomókban hullik a hajam, tehát elég érzékeny vagyok a témára és ezt ő is tudja.
Megmondtam neki hogy nem kértem tanácsot, köszönöm erre felállt és elment.
(nem lakunk együtt már)
azóta nem beszél velem és a nagyszüleimnek azt mondja én bántottam meg őt.
Mert akihez nem tudsz elmenni egy hirtelen benyögött időpontra, mivel akkor dolgod van, az azt jelenti, hogy arra az emberre szarsz?
Én sem tudtam tegnap elmenni a nagymamámhoz, mert mást csináltam. Ma meg elmentem hozzá.
Olyan hülyeséget beszélsz...
Annyira nem élhetnek távol, ha az apa úgy gondolta, elég 3 nappal előtte megszervezni...
Nem értem mi ez a nagyszülő mánia. Egyetértek azzal, hogy tisztelni kell az időseket, és rengeteg olyan időst ismerek akiket a legjobb barátaimnál jobban tisztelek, de a nagyszüleim alávaló emberi hulladékok, egész életükben azok voltam. Látogassa megőket aki szereti őket, hogy aztán mocsmolódjon a férge szokás szerint. Én nem járok fodrászhoz meg ilyesmikhez, de lehet megfontolnám, ha ez kimenekítene a nagyszülőktől.
18/L
előző hétvégén voltam a nagyszülőknél... igaz nem apámmal, mert neki annyi a nagyszülőzés hogy a laptopján nézi a filmeket a szobájában egész nap, én meg a mamáékkal vagyok.
a fodrászhoz meg júniusban kaptam időpontot július 27-ére. nem mindenki a helyi birkanyíró ollókezű edwardhoz jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!