Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy anyám "nyugton...

Mit tegyek hogy anyám "nyugton haggyon"Sajnos apám cigá...ny vérét örököltem és nagyapámét és iszok minden nap 1,2 sör.Mit tegyek annak érdekében hogy el fogadjanak így édesanyámék?

Figyelt kérdés

Apámat nem ismerem tehát vele nem tudok beszélni stb....

Megvan nekem is a saját problémám (magamba fordulva el rejtem az érzelmeim mindenki előtt legjobb barátjaim előtt is édesanyám is hiába kérdezi mi a gond csak annyit felelek semmi jól vagyok.)Kérem ne írjanak negatív válaszokat csak a kérdésemre.

2021. júl. 23. 21:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ÉRthetőek a válaszok,ennek ellenére csak egy okot szeretnék(kifogást) kapni hogy mit mondhatok,köszönöm az eddigi válaszokat is.
2021. júl. 30. 21:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülj hogy roma vagy. Fehér palik nálam szóba sem jöhetnek amugy meg.
2022. dec. 2. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!